Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, hogyan bizonyosodtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, hogyan bizonyosodtok meg arról, hogy a partneretek nem HIV-el fertőzött, AIDS-es?

Figyelt kérdés
2022. máj. 25. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezért használok gumit.
2022. máj. 25. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Papirt kérek
2022. máj. 25. 15:45
 3/9 anonim ***** válasza:
99%

Sehogy

Hiába kérsz papírt, az az akkori állapot, utána bárkivel lehet még

2022. máj. 25. 16:38
 4/9 Béla211 ***** válasza:
100%

Papíral is csak akkor tudhatod biztosan, hogy nem hiv+ ha eltelik minimum egy hónap, hogy szexelt valakivel és utána csináltatott tesztett.

Amúgy, ha valaki hív+ de gyógyszeres kezélést kap. Úgy tudom akkor annyira lecsökentik a vírusszámot, hogy nem is fertőz.

2022. máj. 25. 16:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Gumival győződöm meg róla. Alkalmiban mindig óvszer, ha rendszeressé válik a story és tudom nem kúr félre (bizalomnak hívják a dolgot) akkor teszt.
2022. máj. 25. 18:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazából bennem mindig is volt félelem ezügyben,ezért csináltam több STD tesztet. De mivel már egyszer beparáztam,így nem is nagyon alkalmizok. Ha van is valami mindenképp védelem van.

A hosszas ismerkedés valamelyest segít megismerni a másikat e téren is.

Ha sok pasival volt magyarán fűvel-fával összefekszik megvan rá az esély. De nem csak erre hanem más nemi betegségre is (Szifilisz,Chlamidya,herpesz,és más gombás bakteriális fertőzések). Van olyan hogy az illető nem is tudja magáról,és úgy adja tovább.

Ha meg tudja,de nem kezeli magát, és úgy adja tovább,akkor simán lehet ellene jogi lépéseket tenni úgy tudom.

2022. máj. 25. 23:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen gumit kell használni alkalminál, ezzel bizonyosodsz meg.

Ahogy előttem írják a teszt önmagába nem elég

2022. máj. 25. 23:51
 8/9 Béla211 ***** válasza:
100%

Még egy dolog eszembe jutott. Az úgy nevezett nemibetegségekről. Ha már át nyergeltünk kicsit oda is. Sok ilyen betegséget nem csak szexel lehet elkapni és nem is nyújt túl nagy védelmet ellene a gumi. Tipikus ilyen pl : hpv. Amit sokan nem gondolnak olyan veszélyesnek, de mint kiderült sok ráknak lehet az okozója. Nem csak a méhnyakráknak hanem végbélrák, fejdaganatoknak, torok gégeráknak is azt hiszem.

Ez ellen amúgy pl van védő oltás. Igaz csak a nagy esélyel rákot okozó mutációk ellen.

Ausztráliában már rég óta kötelező oltás és ezekben a rákos megbetegedésekben szenvedőknek a száma eléggé lecsőkent. Ott nem csak a lányoknak kötelező ez a védő oltás hanem a fiúknak is. Akik aktív nemi életett élnek vagy olyan munkájuk van mindenképen érdemes védő oltásokban is gondolgodni.

Pl a hepatitisz B ellen is. Ami bizonyos fázisban jobban fertőz mint a hív nyálal is terjedhet. És több évtized után okozhat májrákot vagy májzsugort.

2022. máj. 26. 03:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Monogámia
2022. máj. 26. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!