Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Minen homosexuális AIDS/HIV...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minen homosexuális AIDS/HIV virosos lesz?

Figyelt kérdés
Mitől lesz az?
2021. máj. 15. 08:09
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem mindegyik lesz az,de nagyobb az arány náluk.
2021. máj. 15. 08:11
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Ha olyan partnerrel kozosul, aki aidses es nem hasznalnak gumit akkor bumm at is van adva a virus.. de mivel 4 evig tunermentes a beteg ezert utana o is abban a negy evben barkinek atadhatja anelkul, hogy tudna rola, hogy beteg.. ezert kell rendszeresen jarni vizsgalatra. Inkabb hasznaljatok gumit.. vagy olyannal dugj, akirol fixen tudod h nem az.
2021. máj. 15. 08:14
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Fhú...

Are you buta?

2021. máj. 15. 08:25
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Prep szedsz akkor nem kapod el gumi nélkül se, de egyébb mást igen.

Gumit kell használni, melegek könnyebben elkapják ezt a betegséget mivel sérülékenyebb az anál mint a vagiva szex közben, vérrel ondóval terjed.

Vigyázni kell védekezni és nem lesz baj.

2021. máj. 15. 09:47
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem csak sex útján terjed a 80-90-es években nagyon sokan elkapták közös tű használat miatt is, most már ez ritkább.
2021. máj. 15. 10:03
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem szexel fűvel fával 2 naponta mással és védekezik, akkor elkerülhető.
2021. máj. 15. 11:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen nem lesz mindenki AIDS-es. Az AIDS az a HIV vírus eredménye, ahhoz, hogy valaki AIDS-es legyen HIV+ kell legyen. Ahhoz, hogy valaki HIV+ legyen vagy közösülnie kell egy HIV+ emberrel, vagy egy HIV+ anya kell szülje, vagy egy nyílt seben keresztül kell megfertőződjön egy HIV+ ember vérétől/testnedvétől.

Mondjuk az utóbbi elég valószínűtlen. :D

A lényeg, hogy heteroszexuális emberek is lehetnek HIV+-ak. A melegeknél azért gyakoribb, mert a homoszexuálisok között megvalósuló aktus (anális) több mikro-szakadást eredményez a végbél falán, mint heteroszexuálisok esetében a vaginális, így nagyobb eséllyel fertőződhet meg egy meleg, ha az aktus során a másik srác HIV+, mint a heteroszexuálisok esetében.

Magyarországon amúgy elég alacsony a HIV+-ak aránya, de jobb óvatosnak lenni. Használj gumit, járj rendszeres szűrésre. Jó megoldás lehet még a PrEP, vagy a PEP is, bár ebben a témában nem vagyok túl járatos.

2021. máj. 15. 12:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépn 7-es
2021. máj. 15. 13:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet az orál szexszel?
2021. máj. 15. 18:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, egy kicsit rosszul fogalmaztam. A közösülés alatt az orális szexet is értettem, az anális és vaginális szexet pedig csak példaként ragadtam ki. A lényeg, hogy orál közben is el lehet kapni.

7-es vagyok.

2021. máj. 15. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!