Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek elmondjam apámnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam apámnak, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Anyukámnak amikor elmondtam nagyon jól fogadta. Ő liberális eszméket vall. Apukám ő viszont sajnos konzervatív, Fideszes. Nem tudom, hogy mit csináljak. Anyukám azt mondja, hogy még várjak vele.
2023. aug. 15. 19:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

Szerinted ki ismeri minden apádat?

Anyád vagy egy random ember az internetről

2023. aug. 15. 22:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
minden=jobban
2023. aug. 15. 22:24
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2023. aug. 16. 08:31
 14/19 anonim ***** válasza:
44%
Viktor fia is buzzancs nincs ebben semmi szégyellni való
2023. aug. 16. 10:55
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
Akárhogy is fogadja, havi három nyugodt heted biztos lesz. :)
2023. aug. 16. 13:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van anyukádnak, várj még, ne mond el apukádnak! Az lenne jó ha anyukád finoman felkészíti! Én mint apa hasonló helyzetbe elfogadnám tényként, sőt még jobban mellette állnék, mert ilyen esetben egy srácnak nagyon, nagyon sokat ki kell bírni. ( nem tagadom, hogy ne lennék szomorú, hogy esetleg nem lesznek nagyapa.....) De az én gyermekem, szüksége van kettőnk szeretetére támogatására! Egy szülő agresszív viselkedésével, csak eltávolítja gyermeket. Olyat akar megváltoztatni amire " emberi hatalom nem képes"

talán még egy dolog : nem autómatikusan következik, hogy homofób módon viselkedjen, ha valaki vallásos konzervatív, esetleg FIDESZ-es

2023. aug. 18. 17:19
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
A mai világban már a heterók egy jó része sem vállal gyereket, szóval a nagyapaságot amúgy se kellene készpénznek venni.
2023. aug. 18. 17:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Sztem még ne mondd el.
2023. aug. 23. 23:02
 19/19 anonim ***** válasza:
78%
Hìvd meg az esküvődre és legyen meglepi hogy aenyasszony az igazából fiú
2023. aug. 24. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!