Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek elmondjam apámnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam apámnak, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Anyukámnak amikor elmondtam nagyon jól fogadta. Ő liberális eszméket vall. Apukám ő viszont sajnos konzervatív, Fideszes. Nem tudom, hogy mit csináljak. Anyukám azt mondja, hogy még várjak vele.
2023. aug. 15. 19:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
próbálj meg témaként felhozni a meleges témát(nyilván nem azt hogy meleg vagy, hanem valami hírt akármit, és figyeld meg hogy reagál, a reakciója szerint próbáld eldönteni hogyan készülj el elmondani
2023. aug. 15. 19:23
 2/19 anonim ***** válasza:
98%

Nézd praktikusan a dolgot. Mi a legrosszabb lehetséges kimenetele ennek?

-Anyagilag függesz tőle? Pl vele laksz-e, ő fizeti-e az akármit ami létszükséglet?

-Fizikai erőszakra van hajlama? Pl volt már rá precedens, hogy mevert?

-Ha mondjuk kitagad, akkor van esetleg olyasmi, amit el tud venni tőled, ami nélkül nem fog működni az életed? Pl az autód, laptopod az övé?

Ha ezek nem lennének problémák, akkor ja, simán. Ha viszont vannak ilyen ügyben kétségeid, akkor biztosítsd be magad, függetlenedj, és csak utánna mondd el.

2023. aug. 15. 19:28
 3/19 A kérdező kommentje:
#2 Nagyon szeret, mindent megad. Még egy pofont sem kaptam sohase tőle. Havi 1 hetet találkozok vele, mert Svájcban dolgozik. Semmi rosszat nem csinálna ez szerintem 99,9%. De valamiért mégis félek elmondani. Mondjuk ez az érzés volt anyukámnál is. Szokott olyat mondani, hogy tudja, hogy ez születés kérdése, van olyan meleg akit szeret.
2023. aug. 15. 19:36
 4/19 anonim ***** válasza:
59%
Jobboldali Fideszes meleg vagyok,mond el..Ne a sztereotipiakra építs.
2023. aug. 15. 20:06
 5/19 A kérdező kommentje:
#3 Hogy a bánatba? Ha nem tudsz értelmeset írni, akkor ne kommentálj. Te meg próbálj meg meleg lenni. Szerinted sikerülne? Hát nem. Amúgy meg sokat próbálkoztam, de nem vonzanak a lányok. Így születtem. Nem tudok mit tenni.
2023. aug. 15. 20:15
 6/19 anonim ***** válasza:
56%
Apu meleg vagyok. De nyugi a Fideszben is sok homi van igazából csak az van benne és te azt szereted úgyhogy gondoltam comig outolok ,remélem nem probléma :D
2023. aug. 15. 20:31
 7/19 anonim ***** válasza:
20%
Ha úgy érzed, hogy örülne ennek az információnak, akkor mondd el neki. Ha azonban szemernyi kétséged van, akkor kussolj. Nagyon gyerek vagy még, ha belső kényszered van, hogy minden magánügyedet kifecsegj.
2023. aug. 15. 20:52
 8/19 anonim ***** válasza:
88%

#4 Engem apám vert, pofozott, mégis bųzi lettem. Most akkor mi?!

Amúgymeg szerintem ha el is mondod, idővel elfogadja, bár nem látom be miért kell neki ezt tudnia.

2023. aug. 15. 20:59
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elmondhatod neki. Amiket írtál róla elég jófej apának tűnik. Bár az enyém lett volna ilyen.

Szurkolok neked!!!

Egyébként hány éves vagy?

2023. aug. 15. 21:30
 10/19 anonim ***** válasza:
85%

Mondjuk azért mondja el, mert ez egy elég fontos része a személyiségének.

Családon belül ez nem magánügy, mert a családod a magánéleted része.

Illetve az a "család", ahol a magánéleted nem létezhet, nem család, csak egy csapat ember akikhez genetikailag van közöd.

2023. aug. 15. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!