Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam apámnak, hogy meleg vagyok?
Nézd praktikusan a dolgot. Mi a legrosszabb lehetséges kimenetele ennek?
-Anyagilag függesz tőle? Pl vele laksz-e, ő fizeti-e az akármit ami létszükséglet?
-Fizikai erőszakra van hajlama? Pl volt már rá precedens, hogy mevert?
-Ha mondjuk kitagad, akkor van esetleg olyasmi, amit el tud venni tőled, ami nélkül nem fog működni az életed? Pl az autód, laptopod az övé?
Ha ezek nem lennének problémák, akkor ja, simán. Ha viszont vannak ilyen ügyben kétségeid, akkor biztosítsd be magad, függetlenedj, és csak utánna mondd el.
#4 Engem apám vert, pofozott, mégis bųzi lettem. Most akkor mi?!
Amúgymeg szerintem ha el is mondod, idővel elfogadja, bár nem látom be miért kell neki ezt tudnia.
Szerintem elmondhatod neki. Amiket írtál róla elég jófej apának tűnik. Bár az enyém lett volna ilyen.
Szurkolok neked!!!
Egyébként hány éves vagy?
Mondjuk azért mondja el, mert ez egy elég fontos része a személyiségének.
Családon belül ez nem magánügy, mert a családod a magánéleted része.
Illetve az a "család", ahol a magánéleted nem létezhet, nem család, csak egy csapat ember akikhez genetikailag van közöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!