Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a srácnak, akivel kavarok, hogy csókolóztam az exemmel?
Van egy srác, akivel összejárogatunk, bár mostmár kicsit több, vannak érzelmek.
Múltkor átjött az exem, és úgy alakult, veszekedés hevességéből, hogy megcsókolt. A pólómat is levette mire észbe kaptam, hogy ez nem lesz jó.
Elküldtem, ezenkívül más nem történt. Ez is csak azért mert vele eszméletlenül jó volt mindig a szex és elborítottak az emlékek. A vita utáni szex volt vele mindig a legjobb.
Szerintetek mondjam el a srácnak? Nem akarok hazudni neki, de nem jelentett érzelmileg semmit.
Persze szerettem az exem, nem tagadom, nagyon sokáig voltunk együtt.
De imádom ezt a srácot, sokkal több boldog pillanatunk volt pár hónap alatt mint több évig az exemmel.
Hát lehet összejár mással, bár volt róla szó, hogy inkább ha szex kell akkor egymást keressük egyből. Én nem kavarok mással, azért remelem ő sem.
Hét évig voltunk együtt.
Nem vagyunk jóban az exemmel, kinézem belőle, hogy elmondaná de nem tudja, hogy nekem most van állandó. Veled hogy volt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!