Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most ezt hogyan oldjam meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés
20 éves meleg srác vagyok. Mindig srácokkal szexeltem, lányokhoz fizikailag nulla vonzalmam van. A szüleim és a nagyszüleim elkezdtek unszolni hogy miért nincs barátnőm. Egy ideig bevették azt hogy a tanulás miatt nincs időm nőre. Rájöttek ez csak kifogás. Folyamatosan nyomaszoltak otthon a barátnős dologgal. Kínomban emiatt összejöttem egy 19 éves lánnyal. Nem tudja hogy meleg vagyok. 4 hónapja vagyok vele, de meg sem csókoltam, szex meg kizárt mert undort érzek a női testtől. Azt mondtam a lánynak, hogy félénk vagyok és szűz, emiatt nem rohanom le sehogy sem. Megértő türelmes, mondta valamikor ő is volt szűz, ő is félénk volt. A legtürelmesebb ember akit valaha ismertem. Bemutattam otthon, a család megnyugodott. Én meg nem tudom hogyan rázzam le a csajt. Semmi rosszat nem követett el ellenem, az egyik legszerethetőbb ember akit valaha ismertem. Mesélte hogy csalódott már nagyot, meg hogy a mai világban már az a ritka ha egy férfi heteró. Én nem bírom ezt a színjátékot vele. Tudomhogy fájdalmat fogok okozni neki. A családnak meg majd azt mondom mégsem illettünk össze. Hogyan rázzam le a csajt, aki kitart mellettem, türelmes és szeret?
2023. aug. 13. 12:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
De most azert jo hogy nem azt akarod mondani, hogy ez bevett gyakorlat…. Elofordulhat olyan tapos kisfiuknal, mint te is, hogy valaki ilyen eszkozokhoz folyamodik, de jelzem en is meleg vagyok, illetve nem egy burokban elek es sok meleg ismerosom is van, szam szerint pontosan nulla olyan meleget ismerek, aki ezt a modszert alkalmazta. Komolyan, hogy varhatod el barkitol is, hogy elfogadjon teged, amikor te magad emberi eleteket teszel tonkre. 3#
2023. aug. 13. 13:30
 12/17 A kérdező kommentje:
11-es tévedesben vagy! Tudod mennyi nő vagy barátnős van aki meleg, vagy minimum biszex? Szerinted a párjaik tudják ezt?
2023. aug. 13. 13:52
 13/17 anonim ***** válasza:
81%

Impotens vagy, ezt mondod

Nincs merevedésed semmire.

Nem vagy szerelmes.... ne folytassuk.

És a szüleidre meg boricsd rá ma forró vizet,ha már úgy is külön élsz.

Nem szép dolog így élni,

2023. aug. 13. 14:02
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Ha el húzod és ezért szakít mert nem fekszel le vele nem csókolom az neki hosszú és fájdalmas hisz azt hiszi nem elég jó hozzád.

A legkevésbé fájdalmas ha le ülsz és megbeszéled vele.

Igyis úgyis csalódik a férfiakban de legyél őszinte.

Mond el neki, és tudásd hogy gyönyörű okos nő megérdemel egy jó férfit maga mellé.

Tiszteld és úgyis válj el tőle.

Mindenképp úgy valjatok el hogy ne higyje azt hogy ő a szar, a kevés".

2023. aug. 13. 14:59
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
Minden javaslatra van valami kifogás... tipikus kamukérdés.
2023. aug. 13. 15:10
 16/17 anonim ***** válasza:
89%
Magadban tegyél már rendet előzőször, majd utána legyél őszinte másokkal is. Hacsak nem akarsz valami igen sz@r életet magadnak a jövőben is!
2023. aug. 13. 17:52
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én annyiból vagyok hasonló cipőben, hogy nem tudják rólam otthon, hogy meleg vagyok és engem is nyaggatnak a barátnős témával.

Viszont azt megfogadtam, hogy úgy fogok bánni mindig másokkal, ahogy azt szeretném, hogy velem bánjanak. Ez egy jó vezérelv. Ha nem tudod, mit tegyél, ez nagyon sokszor megadja a megfelelő választ.

Színjátékba emiatt sose mentem bele. Volt, hogy buliban alkoholtól kicsit mindenki szabadabban viselkedett és egy lány elkezdett puszilgatni az arcomon. Közeledett a számhoz. Tudtam, hogy smárolás lesz a vége.

Ezért nem a leglovagiasabban, de nemes egyszerűséggel azt mondtam, hogy mosdóba kell mennem, majd hazamentem. Elmenekültem. Nem volt valami eredeti húzás vagy udvarias, de ott akkor egy életre megfogadtam, hogy inkább ilyet teszek, semhogy egy élethazugságba keveredjek.

Utána találkoztunk párszor véletlenül, elég kellemetlen volt. Kb egy év után szólt hozzám legközelebb, miután lett egy barátja.

Nekem is elég homofób a családom és ráadásul vallásos is vagyok (nem fogom megtagadni), ami a gyötrődésemet még egy fokkal megcsavarja.

Amíg nem leszek képes nyíltan bevallani valakinek, hogy meleg vagyok, rövidre zárva ezzel az ilyen kínos helyzeteket, a családi, baráti faggatózást, addig is elkerülöm az élethazugságokat. De védem a magánéletem. Nem kötelező coming outolni. Minden élet más. Csak te tudod, hogy mikor készültél fel erre, mikor jön el az ideje.

Hogy hogyan rázzad le? Szerintem mondd meg neki, hogy ne haragudjon, de nem vagy belé szerelmes. Nem érzed azt, amit ilyenkor kellene. Még azt sem muszáj megmondanod, hogy meleg vagy. Csak szakíts vele. Még az is jobb, ha egy kis ideig magát okolja, hogy nem volt elég jó neked, mintha ilyen rútul rászeded. És legalább tükörbe fogsz tudni nézni, mert azért azt érzem a kérdéseden, hogy eléggé szenvedsz emiatt és lelkiismeretfurdalásod is van.

Szedd össze magad és végezz kármentést. Különben csak egyre mélyebben belemész az élethazugságba. Fel a fejjel, hajrá! Tudom, hogy baromi nehéz, de ez a helyes.

2023. aug. 13. 22:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!