Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
20 éves meleg srác vagyok. Mindig srácokkal szexeltem, lányokhoz fizikailag nulla vonzalmam van. A szüleim és a nagyszüleim elkezdtek unszolni hogy miért nincs barátnőm. Egy ideig bevették azt hogy a tanulás miatt nincs időm nőre. Rájöttek ez csak kifogás. Folyamatosan nyomaszoltak otthon a barátnős dologgal. Kínomban emiatt összejöttem egy 19 éves lánnyal. Nem tudja hogy meleg vagyok. 4 hónapja vagyok vele, de meg sem csókoltam, szex meg kizárt mert undort érzek a női testtől. Azt mondtam a lánynak, hogy félénk vagyok és szűz, emiatt nem rohanom le sehogy sem. Megértő türelmes, mondta valamikor ő is volt szűz, ő is félénk volt. A legtürelmesebb ember akit valaha ismertem. Bemutattam otthon, a család megnyugodott. Én meg nem tudom hogyan rázzam le a csajt. Semmi rosszat nem követett el ellenem, az egyik legszerethetőbb ember akit valaha ismertem. Mesélte hogy csalódott már nagyot, meg hogy a mai világban már az a ritka ha egy férfi heteró. Én nem bírom ezt a színjátékot vele. Tudomhogy fájdalmat fogok okozni neki. A családnak meg majd azt mondom mégsem illettünk össze. Hogyan rázzam le a csajt, aki kitart mellettem, türelmes és szeret?
Legyél őszinte a lánnyal. Minél tovább húzod, annál jobban fog fájni neki. Az igazat mondd neki. Megérdemel ennyit. A szüleidnek meg nem kell megfelelni. Önállósodj. Ez a te életed.
2023. aug. 13. 12:57
2/17 A kérdező kommentje:
Úgy tudja heteró vagyok. Neki csak a heteró pasik kellenek. Eljátszottam hogy az vagyok. Szóval mit mondjak neki?
Már nem a szüleimmel élek!
2023. aug. 13. 12:59
3/17 anonim válasza:
Miert hasznalod pajzskent ezt a lanyt? Azert mert gyava vagy es hazugsagokba menekulsz meg nem kene mas ember eletet is tonkretenni. Vagy ha neked szar, legyen masnak is? Ertem en, hogy ez nehez, nekem is az volt, de azt, hogy embereket verjek igy at es manipulaljak, sosem fordult meg a fejemben. Jatszd a jatekot masok bevonasa nelkul, de ez nagyon gaz, nem jelenthet kifogast arra, hogy felsz a visszautasitastol. Meg kulonben is, te is tudod, hogy ezt meg egyszer max ketszer megcsinalod, aztan utana hogyan tovabb? Ez is eleg levagos lesz egy ido utan raadasul mindenkit atversz, csak jobban megorrol rad mindenki, hat nem tudom de ez eleg rossz strategia..
2023. aug. 13. 13:07
4/17 anonim válasza:
Szerintem az őszinteség mindenki felé a legtisztabb.
Miért nem mondod el a családodnak?
Azt hogy a lánynak bevallod, alap. Megérdemli, hogy ne magába keresse a hibát, amikor szakítás vele.
A családod valószínűleg kiborult, de ezt te is tudod, végig fognak menni egy folyamaton, tagadás, könyörgés, "gyógyítás ", düh, de a végén rajonnek hogy elveszitenek ha nem ezzel együtt fogadnak el.
Nyugodtabb életed lesz ha elmondod mintha állandóan kibúvókkal frusztráló magad
2023. aug. 13. 13:12
5/17 A kérdező kommentje:
A társadalom megbélyegzi a melegeket. A saját családom is. Évtizedek évszázadok óta heteró nőket használnak a melegek pajzsnak. X évszázadig senkit sem érdekelt, hogy a nők így át lettek verve melegek által. Most akkor miért is gond ez? Homofób világban valahogy túl kell élni, és nem csak én csinálok ilyet hanem nagyon nagyon sok meleg is. Vannak akik házasságuk alatt csalják faxikkal a nejeiket.
2023. aug. 13. 13:12
6/17 anonim válasza:
Ha így gondolod, akkor nem tudunk tudunk tanácsot adni, akkor minek kérdezed egyáltalán?
2023. aug. 13. 13:15
7/17 A kérdező kommentje:
A kérdésem az hogy hogyan rázzam le a csajt? Milyen ál indokkal szakítsak vele?
2023. aug. 13. 13:17
8/17 A kérdező kommentje:
Elfeledtem, azt mesélte, a nagy csalódása után én vagyok az első férfi, akiben bízni tud. Ez bonyolítja a helyzetet.
2023. aug. 13. 13:19
9/17 anonim válasza:
Nem jön az érzelem, magad sem érted, ürességet érzel. Sajnálod. Tisztább ha szakítasz, mint hogy hitegeted. Nincs másik.
Nekem ezt mondta az első pasim, amikor én szakítottam, mert éreztem hogy elkezdett hanyagolni és nem mentem bele a játékba. Ő gerinctelen lett volna elém állni, így inkább elkezdte kiprovokálni, hogy én szakítsak.
2023. aug. 13. 13:26
10/17 A kérdező kommentje:
9-es de én ajnározom ezt a csajt. Dicsérem minden nap. S emberileg valóban az egyik legjobb ember akit valaha ismertem. Nagyon rossz ez a helyzet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!