Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Átlag alatti, jóval alacsonyab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlag alatti, jóval alacsonyabb, vékony fiúk? Hogy éltétek meg melegként az iskolai éveket?

Figyelt kérdés

Én 12 évesen már tudtam, hogy a fiúk érdekelnek. Az iskolában én voltam a legalacsonyabb és a legvékonyabb persze igen kos mérettel es épphogy pelyhesedő fiú is. 14 éves koromban mentem a középsuliba.

Ott volt egy 16 eves fiú aki valahogy de rájött hogy más vagyok.

A zuhanyzóba mikor csak ketten voltunk, rávett hogy elégítsem ki és dugjam meg.

Aztán ez 2 évig így ment.

Hol náluk hohol nálunk.

Aztán elballagott és továbbtanúlt egy videki egyetemen vagy hol.

Élveztem nagyon eut a 2 évet, főleg h mindig megvédett ha cikiztek.

Szóval én így kompenzáltam a kossebbségi problémámat.

2023. aug. 11. 06:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem foglalkoztam ilyesmivel, bar volt egy magas fiu aki a legjobb baratom volt, tetszett meg szerintem en is neki, de nem volt koztunk ilyen dolog
2023. aug. 11. 06:23
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Én nagyon vékony voltam és nagyon zavart is. Lányokhoz nem mertem közeledni. Aztán a legjobb haverommal, osztálytársammal elkezdtuk suli utan együtt kiverni. Egy idő utan szoptam is. Ő sajnos nem akart engem szopni de így is nagyon jó volt jókat spricceltünk :)
2023. aug. 11. 07:19
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Visszahúzódó,vékony kisfiú voltam.Cikiztek mindenért,alig volt barátom.Általánosban már észre vettem hogy engem érdekel kinek milyen a qkija és fel is állt ha láttam másét,de akkor is ha csak gatyában láttam.Gimi elsőben egy negyedikes srác védett meg mindig és vele volt az első fiús élményem.
2023. aug. 11. 07:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon bejönnek az alacsony és a nagyon vékony srácok is... Ha van írhat.

Én vékony voltam a középsuliban is. Néha volt 1-1 beszólás de hála égnek nagyon nagy szám volt ami mindenben segítség volt így nem mertek kötekedni.

2023. aug. 11. 08:43
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Maga az iskola teljesen jó volt, de néha kifejezetten zavart az alkatom :/

175 centi vagyok, 62 kiló.

2023. aug. 11. 12:01
 6/17 Nicholas Nelson ***** válasza:
100%

Mondjuk én is vékonyabb vagyok de nem tudom hogy a 177cm magas és 63kg-mal mennyire vagyok az

De élményem nem volt ezzel kapcsolatban mindig az a visszahúzódó srác voltam, de bánom is mert sok dologból kimaradtam emiatt

2023. aug. 11. 15:30
 7/17 anonim ***** válasza:
89%
#6 mivel a bmi 20,11 így normális a testsúlyod
2023. aug. 11. 18:08
 8/17 Nicholas Nelson ***** válasza:
89%
7-es: és mi a szitu akkor ha a súlyom egyenletlenül oszlik el a testemen? a lábam és karom tök vékony amíg a belemre megy minden
2023. aug. 11. 18:26
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
#8 alapvetően a 177/63 az 20.11 bmi vagyis normál de ez attól is függ h vastag vagy vékony csontozatu vagy ha vastag akkor jobban rá tapad a lágy rész a csontra így vékonyabbnak nézel ki ha vékony a csontozatod akkor jobban meglátszik
2023. aug. 11. 18:32
 10/17 Nicholas Nelson ***** válasza:
75%
Köszönöm a segítséget nem is tudtam ezeket, de őszíntén nem tudom melyik áll fenn, de ránézésre (és amúgy sem) vagyok nádszálvékony úgyhogy lehet az utóbbi
2023. aug. 11. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!