Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit eszik sok pasi a vékony hosszú combokon? Nekem az alacsonyabb, húsosabb lányok jönnek be.
Hat altalaban annyi, hogy a vekony lanyok jobban ki tudjak kutyaapozban "tolni" a puncijuk, konnyebben, melyebben tudsz behatolni de itt tenyleg felcentikrol-centrol beszelunk.
Meg bizonyos mas pozokban is van, hogy konnyebb egy karcsubb comb es csipo eseten behatolni, helyezkedni stb.
De ez a kicsi plusz pl. engem nem karpotol, en inkabb a duci lanyokat reszesitem elonyben de van aki joval nagyobb pluszkent tekint ezekre a dolgokra
Csak egy kérdés anyukád ilyen testalkatú?
Mi a jobb benne?
Sokkal sudárabb alkat, kecsesebb ügyesebb mozgású. A sok zsír egy idő után megereszkedik stb.
A vékony lányokon is van zsír pl. fenék mell, de nem mindenhol.
Én is jobban szeretem a duci lányokat, vastag szalonnájuk van, és három-négy vindő zsír is kisül belőlük.
A sonkát felfüstölöm, a többit lefagyasztom, és meg is van a kaja vagy fél évre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!