Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit eszik sok pasi a vékony hosszú combokon? Nekem az alacsonyabb, húsosabb lányok jönnek be.
Nekem pont forditva van. A fiús egészen laposmellű, vékony lanyok jönnek be. Feneke lehet az nem baj, de ne legyen az se nagy. A nunijuk is olyan sovány, vékony kis punci legyen ami csak egy kis rés, semmi más...
És legyenek magasak, mert én is 190 vagyok. Nem akarok hajolgatni.
11-es vagyok. Minden testhelyzet könnyebb velük szerintem.
Pl. Simán az ölembe ültetem arccal felém, rá a szerszámomra, és kézzel tudom emelni, neki alig kell mozognia. Hátulról is egyertelműen könnyebb, és ha az arcom fölé gugol nem fulladok meg...
Szeretem felkapni. Ha a nyakamba ugrik simán körbe pördülök vele, nem rogyok térdre, vagy dőlök hanyatt.
Ha táncolunk pörgetni, megdönteni, felkapni nem jelent gondot.
De igazából nekem esztétikailag jön be. Nyáron áttetsző hosszú ruhát visel (ilyet kapott tőlem ajándékba) es a finom kis teste árnyékot vet rajta. Gyönyörű, finom, törékeny...
11/16
"A fiús egészen laposmellű, vékony lanyok jönnek be. Feneke lehet az nem baj, de ne legyen az se nagy. A nunijuk is olyan sovány, vékony kis punci legyen ami csak egy kis rés, semmi más..."
"De igazából nekem esztétikailag jön be. Nyáron áttetsző hosszú ruhát visel (ilyet kapott tőlem ajándékba) es a finom kis teste árnyékot vet rajta. Gyönyörű, finom, törékeny..."
látens pedo vagy, ez az igazság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!