Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/meleg srácok ti a perverz vágyaitokat is kiélitek?
Figyelt kérdés
Nektek mik? Nem szégyellitek bevallani a másiknak? Nekem pl az alárendeltség mostanság izgató de csak részben. Csak tudom ha ezt leírnám...2023. aug. 10. 20:09
11/19 anonim válasza:
Ma már 51 vagyok sajnos, pont 20 éve kezdtem el kiélni. Nekem az orvos fetisizmus a perverzióm. Azaz van teljes igazi dokis felszerelés, ismerem a vizsgálati technikákat és fogadok olyan sub hajlamú partnereket akiket ez vonz. És akad is szép számmal. Mondjuk én a nálam fiatalabbakat preferálom. Idősebbel úgy játszom hogy ő az orvos. Na erre kevésbé van ember.
12/19 anonim válasza:
35 éves Győri srác vagyok. Nagyon izgat az alárendelt szerep, szex izgalmas helyen, akár női fehérnemű...
13/19 anonim válasza:
Nehéz partnert találni sajnos de nem lehetettlen csak türelem kell és úgy jah de nekem nincsenek extrém vágyaim
14/19 anonim válasza:
Ha van rá lehetőségem,akkor kiélem. Sosem részletezem,csak azt szoktam mondani,hogy mindenre nyitott vagyok,bármit megteszek.Én is az alárendelt szerepet szeretem,így ezt általában ki is használják,már ha van alkalom.
16/19 anonim válasza:
Az enyemek szerintem nem is perverzek sot valakinek termeszetesek is de kiszereznem elni oket majd ha partnert talalok
17/19 anonim válasza:
Időnként kiélem a pisis vágyaimat és egyáltalán nem szégyellem!
18/19 anonim válasza:
birkózás, izomfogdosás… jó lenne kiélni
19/19 anonim válasza:
Ha lenne lehetőségem, kiélném. Lábfétis, ledominálva, csicskáztatva lenni, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!