Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg meritek élni a BDSM vágyaitokat?
Én nekem uni srácként elég erős sub/switch hajlamom van.
Én idősebb sportos magas sármos férfiakat kerestem, de nem nagy sikerrel.
Bár nem adom fel és türelmes vagyok.
Az ilyen kapcsolat is tetszene nekem.
19/F
Izgatott mindig hogy legyek kikötözve háton egy ágyon, és egy fiatal srác nyalassa a talpát, fenekét, alázzon, szopasson keményen dugva is. Meg élvezzen is a számba.
Ez a legnagyobb vágyam volt.
Egy 18 éves sráccal meg is lett beszélve és ő vele csináltam végig. De nagyon nem jött be nekem, hogy eszméletlen hosszan meg sem tudtam mozdulni, és állandóan a számba volt a lába, feneke, vagy a farka. Azt hittem sosem lesz vége.
Megállítani meg nem akartam, mert mondom nehogy ki akadjon hogy a semmiért pazarolta az idejét stb. 😕
Egynek elment nem mondom hogy nem volt pillanata amit nem élveztem volna, de nekem túlzásvolt már.
19F
Én meg tudom élni és szívesen vetem bele magamat. Enegemet leginkább két dolog akadályoz sajnos ebben. Az hogy speciálisak az igényeim és, hogy idősödöm.
Spéci igény: én MEDICAL-OS vagyok, tehát nem a klasszikus, hagyományos BDSM érdekel, nem az ostorok, bilincsek, gyertyák, hanem az orvosi vizsgálat.
Switch-nek tartom magam, mert imádok kiszolgáltatott helyzetben lévő, orvosi vizsgálatnak alávetett lenni (csak ahogy idősödöm, egyre kisebb az esély, hogy egy nálam idősebb és/vagy markánsabb ember legyen a szigorú dokibácsim) és nagyon szeretek orvos lenni, amikor én vizsgálok. No ebben a kor kevésbé zavaró.
48F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!