Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan elégítitek ki a vágyaitokat?
Figyelt kérdés
Valami tipp, hogyan tudnám magam kielégíteni? Tudom, másik férfival, de még nem találtam. Ti nektek van valami módszeretek, amivel izgalmasabbá teszitek a maszturbálást?
18/F
2018. dec. 26. 20:27
2/6 anonim válasza:
Ne add fel, keresgélj, nem fog semmi jó könnyen jönni ;) nekem van fleshlight-om, ajánlom neked is amíg nincs fiú :) jaa mondjuk azt nem írtad aktív vagy passzív oldalról szeretnéd kielégíteni magad?
3/6 anonim válasza:
Én hátulról szoktam izgatni magam és nagyon nagyot lehet élvezni.
4/6 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Az ánusz izgatásával extra nagyot lehet élvezni.
5/6 anonim válasza:
Vegyél egy King Cock műpéniszt, nem is értem, hogy hogy tudtam enélkül eddig élni. Jól meglovagoltam, kicsit izgattam a farkam, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy kezdek közel kerülni az elélvezéshez, kéz nélkül. Elsültem a prosztata izgatásától. :D Az 5 perces élvezet nélküli gyors hoki a múlté.
6/6 kovpet válasza:
"de még nem találtam"
Fogsz. Hidd el nekem (mert okos vagyok és öreg is), hogy az, hogy 18 vagy, akkora előny, hogy azt nem is tudod elképzelni addig, amíg nem leszel te is öreg.
Élj, amíg élhetsz! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!