Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hagynád, hogy felvegye a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagynád, hogy felvegye a partnered ahogy szexeltek?

Figyelt kérdés
Tehát pl ahogy orálozol vagy dugja a feneked. Hány éves vagy?

2023. aug. 8. 14:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Igen ha az arcom nem latszik.

Mar par ilyen felvetelunk van.

29

2023. aug. 8. 14:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem !
2023. aug. 8. 14:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is van pár ilyen, de az arcom nem látszik. És nem azért, mert nem bízom benne, hanem egyrészt folyton elhagyja a telefonját pl. melóhelyen, másrészt tudok olyan esetről, amikor a pár szakított és a következő nő kutakodott a pasija telefonjában és ő élt vissza az ex képeivel, videóival.
2023. aug. 8. 14:38
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Bocs, a kategóriát nem néztem, de a válaszom így is érvényes. 3. voltam.
2023. aug. 8. 14:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, benne lennék, izgalmas a dolog, de csak ha az arcom nem látszik.
2023. aug. 8. 14:49
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos engedtem, rengetek videot készített rólam, ahogy szopom, rám élvez, lepisil, stb.

Szakítás után ezeket a felvételeket persze megtartotta és többször megfenyegetett, hogy feltölti azokat az internetre

2023. aug. 8. 15:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem minden vágyam az hogy valaki felvegye ahogy szopok már az se érdekel ha az arcom os látszik

66 vagyok

2023. aug. 8. 15:37
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó barátnőmmel rengeteg videót csináltunk. Elég keményeket, full szub volt (de csak az ágyban, amúgy meg a való életben ki nem nézte volna belőle az ember). De aztán amikor szakítottunk 8 év után, töröltem mindent.
2023. aug. 8. 16:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy én szopok, max az én telefonommal engedném. Azt hagynám, hogy felvegye, ahogy a farkamat szopja.
2023. aug. 8. 17:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ott van, hogy #alkalmi, ezért KIZÁRT.
2023. aug. 8. 17:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!