Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagynád, hogy felvegye a partnered ahogy szexeltek?
Figyelt kérdés
Tehát pl ahogy orálozol vagy dugja a feneked. Hány éves vagy?2023. aug. 8. 14:18
1/12 anonim válasza:
Igen ha az arcom nem latszik.
Mar par ilyen felvetelunk van.
29
3/12 anonim válasza:
Nekünk is van pár ilyen, de az arcom nem látszik. És nem azért, mert nem bízom benne, hanem egyrészt folyton elhagyja a telefonját pl. melóhelyen, másrészt tudok olyan esetről, amikor a pár szakított és a következő nő kutakodott a pasija telefonjában és ő élt vissza az ex képeivel, videóival.
4/12 anonim válasza:
Bocs, a kategóriát nem néztem, de a válaszom így is érvényes. 3. voltam.
5/12 anonim válasza:
Igen, benne lennék, izgalmas a dolog, de csak ha az arcom nem látszik.
6/12 anonim válasza:
Sajnos engedtem, rengetek videot készített rólam, ahogy szopom, rám élvez, lepisil, stb.
Szakítás után ezeket a felvételeket persze megtartotta és többször megfenyegetett, hogy feltölti azokat az internetre
7/12 anonim válasza:
Nekem minden vágyam az hogy valaki felvegye ahogy szopok már az se érdekel ha az arcom os látszik
66 vagyok
8/12 anonim válasza:
Utolsó barátnőmmel rengeteg videót csináltunk. Elég keményeket, full szub volt (de csak az ágyban, amúgy meg a való életben ki nem nézte volna belőle az ember). De aztán amikor szakítottunk 8 év után, töröltem mindent.
9/12 anonim válasza:
Azt hogy én szopok, max az én telefonommal engedném. Azt hagynám, hogy felvegye, ahogy a farkamat szopja.
10/12 anonim válasza:
Mivel ott van, hogy #alkalmi, ezért KIZÁRT.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!