Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az anális szex menete? Hogy kell rá felkészülni, elkezdeni, stb?
Kicsit összetettebb.
Én hogy minden klassz legyen készülök rá egy fél órát kb. Emiatt a spontán szexet nem is szeretem
Íjjjj.. hát ez azért komplex válaszadást igényelne... de tömörebben fogalmazva nem nagyon kitérve..: Most már szerencsére itthon is tágabb körökben van jelen a kimosás mint olyan előkészület, amit érdemes lehet beiktatni az esetek többségéhez... a meleg szórakozó helyeken is van ilyen szoba, ahol kilehet magadat mosni....:)(úgy hallotam:D)
Nézz utána.. egy pulykatöltő pumpa is alkalmas akár rá, vagy egy tusoló fej, vagy annak a slag vége, azaz letekerve a fejet.. (óvatosan a sérülés elkerülése végett..:))
Az hogy ki hogy szereti, szőrösen vagy csupaszon pedig ízlés válogatja, jobb ha rákérdezel a másiknál, ha a passzív fél leszel..:) ha meg aktív.. akkor egy kis intim talk-tól még nem fog szakítani veled..:D főleg hogy az jó dolog..^^, (megtudhatjátok egymás ki hogy mit szeret és mit nem) <--- mindenképp ajánlatos tevékenység előtte, csak jobb lesz tőle a szex.:v^^,
Ha még szűz vagy, passzív oldalról, próbáld ki az újjazást stb, de gondolom ez már megvolt.:D a sikosító is fontos tud lenni, egy szőrösebb típusú aktus esetén pl nagyobb mennyiség kellhet, hogy az óvszer bírja a dörzsölődést.. + az óvszer minősítése is fontos lehet, hisz a túl vékony típusú könnyen elszakadhat aktus közben.. van direkt análra való típusú is, de igazából ha minden jól megy, egy átlagos nem ultravékony besorolású óvszer is bőven elég szokott lenni...:))
Aktívként az aktus során az előtágítást se felejtsd el, ha igényli a másik esetlegesen, ezt látod rajta.. egy kis újjazással történő tágítás sokat segít a partnerednek a fájdalmak elkerülésében... vagy egy kis masszírozás, ingerlés intim környéken, belső combon stb.. :)
Illetve a póz sem utolsó, hisz egy anális játszadozásnak többféle kimenete is lehet, mint pl lehet egyszerű be-ki-be-ki monotonitás, ami főleg az aktív fél elélvezésére vagy kihegyezve, ami kevesebbszer okoz a passzív félnek "orgazmust" elélvezést.. így igazából ritkább hogy többszörös elélvezése legyen, ami kb a csúcsok csúcsa, az ok amiért olyan jó dolog tud lenni egy anál játék..^^, :3
A partnered farok adottságaitól függően érdemes lehet olyan pózt találni pl, ami kellemesen ingerelni tudja a prosztatádat, már ha passzív vagy, ha aktív akkor meg törekedj értelem szerűen erre a kényeztetésre..:)
Tananyag.:
A prosztata masszással el lehet érni, hogy valaki anélkül élvezzen el, hogy a farkához érnénk, és ha ez megtörténik, akkor úgy élvez el, hogy a szexuális vágyai megmaradnak, nem kell neki 5-10 perc vagy akármennyi pihenő, hanem folytatja megállás nélkül, a játszadozást.. további az ilyen elélvezés kicsit már, nem annyira intenzív élmény viszont itt jön a csattanó..: :D
Ha legalább 2 alkalommal képesek vagyunk efféle elélveztetésre bírni a másikat prosztata masszással, anélkül, hogy az elélvezések pillanataiban nem ingereltük a passzív fél farkát, akkor pl harmadjára, ha ingereljük is mellé, akkor az már a végleges orgazmusa lesz, ami egyben a szexuális vágyait is kielégítheti, azaz sima elélvezés utána percek következhetnek nála be, ha olyan típusú, hogy pl pár percig stb utána nyugit szeretne stb..:D
A végleges elélvezéshez hozzáfűzném, hogy pl ha magadnak csinálod otthon solo-ban, akkor fura lesz, mert az agyadat mondhatni becsaptad azzal, hogy ő azt hiszi túl van már 2 elélvezésen is, bazi nehéz lesz (legalábbis nekem az volt) felállítani, miközben vered magadnak, és még análisan is izgatod a prosztatádat, szóval kicsit fura lesz.. de légy kitartó, mert ha bekövetkezik.. hát én elsőre.. 2 prosztatás elélvezés után 3.-ra normálisan olyan élményem volt, hogy örültem hogy egyedül voltam otthon... nem tudtam visszafogni magamat hangok terén pl.. jah meg nem láttam úgy 3-4 mp-ig egyáltalán, full beszédültem vagy nem tom... :D:D
Még királyab kb nincs annál jobb, ha szopnak ilyen szituációban.. nah hát az..... basszus....:D de az is jó ha megy a smaci közben, és így smárolva élvezem el.. hát az is best of top 3 :D:3^^,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!