Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vastag a péniszetek?
Sajnos azok vannak túlsúlyban, akik nem tudnak mit kezdeni vele.
Szerencsémre nem a farkam látszik elsőre rajtam (max. a nagyobb dudor egy szűkebb gatyában), hanem az arcom és a testem, és ezeket 10 emberből 9 megnézi korra és nemre való tekintet nélkül.
Úgyhogy az ismerkedéssel egyáltalán nincs gond, csak a megfelelő szexpartnert nehezebb megtalálni, bár ez is relatív, mert én két nem között is válogathatok, vagyis nem igazán panaszkodhatok hendikepre...🤔😁
42 és.
Az jó. Jól lehet fogni ;)
4,5 cm vastag vagyok, a makkom viszont 5+. Sajna csak 16-17 cm a hossz, szóval tipikusan fejnehéz a farkam. Már nem is áll annyira felfelé, mint fiatalabb koromban, nem tartják úgy a szalagok.
(BoxerBoi családi anakondáihoz meg annyit, hogy mintha egyszer vhol azt olvastam volna, hogy a fqszméret genetikailag anyai ágon öröklődik.)
48F
45 -ös.
Azért a tiéddel is lehet játszani :)
Tévedés és csak városi legenda.
Ahogy az ember összes "végtagját", úgy a hímvessző méretét is az X kromoszóma határozza meg.
Ergo, a hímvessző mérete, formája, egyéb adottságai, a szülők génjeinek kombinációjától függ.
Ettől függetlenül, sok olyan "véletlen kombináció" alakul ki, hogy pl. az apa és fia ebben a tekintetben jobban fog hasonlítani egymásra, mint pl. az ikertestvérek.
A természet mindig a változatosságra törekszik...
Nekem mereven 3.5 cm az átmérő, a makknál majdnem 4 cm.
Hosszra 16 cm.
Elég vékony.
(Megjegyzem, szoptam egyszer olyat, amely minimum, 5.5 cm átmérőjű. Hosszra szerintem minimum 17 cm volt. Nem az esetem. :)) Túl vastag a számba.)
3-4 cm vastag
40F (de 10-et simán tagadó :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!