Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak nektek lankadtan hany cm vastag a peniszetek ha korbrtekertek egy centit, es milyen hosszu?
Figyelt kérdés
A kerdes a lankadt meretre ertendo,en mindenhol ahol lattam meztelenul pasit lehet az strand,uszoda,edzoterem,mindenkie vastagabb volt az enyemnel,ezert vagyok kivancsi hogy most az enyem lenne csak ennyire vekony lankadtan?!2019. dec. 24. 16:40
1/12 anonim válasza:
Soha nem mértem lankadtan, mert minek? Állva szeretik a nők - abból sem mindenkiét, csak az olyan pasiét aki tetszik nekik.
2/12 anonim válasza:
5 cm a vastagsága,a hossza pedig 8cm
4/12 anonim válasza:
12 cm, ha a kerületét mérem lankadt állapotában. (Kb 3,8 cm átmérő.)
5/12 anonim válasza:
Lankadtan vastagsagra 3.5 korul van , hosszra 14
6/12 anonim válasza:
A lankadt méretem perpil hosszra 9-10 cm, kerülete kb 11.
De ez nagyon változékony adat, hogy mikor milyen élethelyzetben méred. és egyénfüggő is.
Mikor kórházban voltam, egy mütét után és a növérek segitettek kikelni az ágyból nos elég szarul éreztem magam, mert lehet akkor 5cm volt az egész szerszám...
7/12 anonim válasza:
A "Full calculator" résznél görgess oldalra és látsz néhány statisztikai adatot. Flaccid length = lankadt hossz, Flaccid girth = lankadt kerület. Szerintem a "western average" adatsor a leginkább releváns.
9/12 anonim válasza:
Nagyon pici. Állva se nagy.
10 körbe és kb 7-8cm hosszú lankadtan
14 körbe és kb 15 cm hosszú állva
10/12 anonim válasza:
#1 Milyen nők szeretik homoszexuális kategóriában ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!