Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Titket is megnevettet, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titket is megnevettet, ha láttok facen/instán egy olyan srácot évekkel később, akivel kavartatok, dobott titieket, de évek után sincs pasija?

Figyelt kérdés
Nekem nem egy olyen srác van, akit ismerek. Kapcsolatra sosem lenne képes. Aztán mindig vicces nézni, hogy mivel magát nem meri felvállalni, inkább utazgat valami barátnővel.

2023. júl. 29. 09:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó párom,akit nagyon szerettem, nagyon fájó módon szakított.Évekre megviselt.De akkor sem foglalkoztatott az,hogy ezért revansot vegyek.

Úgy alakult,hogy a lett kapcsolata,de abban ő kapott sok lelki sérelmet.Rám írt -nem volt letiltva - és mint ember,segítettem neki tanáccsal,vigasszal.Nem is egyszer. Rendbejött a dolog és ma is párja ennek az új barátjának.

Megköszönte,én pedig örömmel vettem,hogy segíthettem .De volt már életemben olyan is,aki nekem nem volt közeli barát,de mikor úgy alakult, akkor segítettem neki rendezni a kapcsolatát,szakítás után.Beszéltem az exével,aztán vele - hosszabban.Ott is rendbejött a kapcsolat,évek óta élettársak már,néha írnak is.

Mondjuk érdekes, hogy pont én vagyok magányos,de ez más tészta:)

Káröröm,örvendezés más baján nagyon nem szép dolog, még akkor sem,ha az a valaki kárt,gondot,vagy bánatot okozott.

Sőt,nekem az is jóleső érzés,ha meleg párokat látok a városban,volt,akiknek gratuláltam ahhoz,hogy láthatóan szeretik egymást.Nagy örömmel vették,őszintén köszönték.

Annyi negatív van a mindennapokban, ne gyártsunk még mi is,magunknak is pluszban.A lélek nem lesz jobb a kárörvendéstől,szerintem csak időlegesen lehet ezt érezni...

2023. júl. 30. 06:05
 12/20 A kérdező kommentje:
Kedves hozzaszolok, nem lehetne hogy moderaltabb valaszt irjatok? Egyebkent jarok szakemberhez egy fel eve, es javaslom mindenki masnak is aki nem jar. Ugyanakkor ebben az esetben en voltam az aki megszivta. En mindig oszinte voltam mindenkivel, a srac meg volt h hetekre hozzam se szolt pedig elvileg egy par voltunk. Es nem volt lelkifurkaja emiatt.
2023. júl. 30. 10:29
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

Kedves kérdező!

Ez nem kívánságműsor, hanem egy nyilvános fórum...😉

Ha felteszel egy nyilvános fórumra egy magánéleti kérdést, és a különféle válaszok közt lesz olyan is, ami neked nem fog tetszeni, az akkor is egy vélemény fog maradni a sok közül, és még az is meglehet, hogy a téma legrelevánsabb véleménye.

A legutóbbi kommentedből nekem az jött le első blitzre, hogy csak te akartad görcsösen a szoros kapcsolatot, és a párod csupán egy laza kapcsolatban gondolkodott, és annak megfelelően is viselkedett veled szemben.

Másrészről, nekem nincsenek olyan mértékű lelki problémáim, amiket ne tudnék egyedül is kezelni, amik miatt szakember segítségét kellene kérnem.

De kösz a javaslatot, he esetleg szükségem lenne rá, akkor igénybe fogom venni.

Gondolom, azt nem a "szakember" javasolta neked, hogy a magánéleti problémáidból fakadó frusztrációidat egy nyilvános fórumon teregesd ki, és majd a kapott válaszok valamelyike (amik szerinted kizárólag pozitívak lehetnek😁) fogja meggyógyítani a "sérült lelkecskédet"...😁

Javaslok neked valamit. Gondolkozz el ennek a mondásnak a jelentésén:

"Aki szelet vet, vihart arat"

2023. júl. 30. 14:00
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Boxerfiú, úgy képen törölnélek! :)

Nem mondták még neked, hogy kioktató, irritáló stílusod van?

2023. júl. 30. 14:14
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem nevetett meg

Nagyon sajnálom a barátnőjüket,Feleségüket.

2023. júl. 30. 15:12
 16/20 anonim ***** válasza:
77%

A sok anonim "fiú" közül a 15-ösnek:

Eddig még csak pontozással nyertek ellenem, azt sem sokszor, míg én többségében kiütéssel nyerek😂

Nem, még nem mondták, hogy irritáló és/vagy kioktató stílusom lenne.

Azt viszont már sokszor mondták, hogy kíméletlenül őszinte és szókimondó vagyok, és soha nem beszélek mellé.

Ha látsz a kommentjeimben olyat ami nem igaz, nem állja meg a helyét, akkor azokkal vitatkozz -de azt is csak érvek mentén.

A személyeskedést pedig lehetőleg mellőzd, mert az általában kétféle reakciót szokott kiváltani az emberekből:

- Nem fogják hagyni magukat, és ők is be fognak szólni neked a saját stílusukban, és vehemenciájukkal

- Nagy ívben le fognak sz@rni, és válasz(ok) nélkül magadra hagynak az általad helyesnek vélt "gondolataiddal"

Én most megtettem feléd az első verziót, de legközelebb már az utóbbi lesz nálam a nyertes verzió...😉

2023. júl. 30. 15:16
 17/20 anonim ***** válasza:
84%
Bocs, de közben törölhették valakinek a korábbi kommentjét, mert mire megírtam a válaszom, addigra a #15-ös kommentelő #14-re változott...🤔
2023. júl. 30. 15:20
 18/20 anonim ***** válasza:
82%
Én meg inkább pacsiznék BoxerBoi-jal, hogy kimondja a véleményét. Én is leírtam korábban, de bántotta a kérdezőt, így érdekes módon eltűnt. Attól persze nem változott, és elég szánalmasnak tartom, hogy a szakember ellenére is ezen a szinten vagy, hogy azon kárörvendj, hogy nincs egy volt pasidnak senkije. Ez téged boldoggá tesz, hogy ilyen kicsinyes dolgokkal foglalkozol? Inkább keress magadnak te valakit, az exeidet meg hagyd békén élni az életüket.
2023. júl. 30. 15:48
 19/20 anonim ***** válasza:
87%

Ezek szerint a te kommentedet jelentette valaki, és az hiányzik a korábbiak közül...🤔

Pedig szerintem a mostani kommented is teljesen rendben van.

Egészséges mentalitással megfogalmazott válasz, és csak egyetérteni tudok a tartalmával.

Ment érte a zöld pipa, és akkor itt a pacsim is:

🤜🤛

2023. júl. 30. 16:12
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem, én már tegnap válaszoltam, talán 6-7 körül volt :) De köszi!

2023. júl. 30. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!