Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keresnek ilyen kevesen manapság valódi monogám párkapcsolatot?
Akikbe belefutok kb mind alkalmit/barátságextrákkal/szórakozást/harmadikat/nemtudjamit keres.
Én persze mindig megmondom, hogy párkapcsolat miatt vagyok fenn az ismerkedős oldalon.
Túl konzervatív vagyok, vagy tényleg ilyen nehéz valódi társat találni?
27/F
Tök jól összefoglalta mind a kérdező, mind az eddigi összes válaszoló, hogy mi az, ami hiányzik az emberekből mostanság.
Minden válaszolónak írom, hogy ha egy 41 éves (tudom, ez már "kocc" sokaknál, de még CSAK ennyi idős vagyok :-) ) társkereső, őszinte, stb. pacákot keresne valaki, nyugodtan röffentsen rám egy üzenetet "HŰSÉG" jeligére.
Társkeresőkön nem vagyok fent, nem azért, mert szégyelleném magamat, hanem elég sok rossz tapasztalatot gyűjtöttem be az elmúlt pár évben. (ahogy fent is írtátok)
Kösz, hogy elolvastátok, "derűs estét mindenkinek"! (Jön a vihar)
Nehogy már "koccnak " hidd a 41 évedet,kedves 14-es !
Maradj hűséges önmagadhoz és majd a párodhoz,azt hiszem, ennél több nem is kell !
Még ötvenes férfiak is keresnek komolyat.Nemhogy egy 41 éves magát így lehúzza,ahogy a 14 -esben.
54F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!