Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért keresnek ilyen kevesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keresnek ilyen kevesen manapság valódi monogám párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Akikbe belefutok kb mind alkalmit/barátságextrákkal/szórakozást/harmadikat/nemtudjamit keres.

Én persze mindig megmondom, hogy párkapcsolat miatt vagyok fenn az ismerkedős oldalon.

Túl konzervatív vagyok, vagy tényleg ilyen nehéz valódi társat találni?

27/F

2023. júl. 28. 10:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
nagyon szépen összefoglaltad <3 :)
2023. júl. 28. 18:07
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos felgyorsult világban erre sokaknak nincsen ideje, türelme. Azonnal kell, és az sajnos csak a szex. Egy kapcsolatot fel kell(ene) építeni, ami idő, odafigyelés a másikra, magadra, amire sokaknak igénye sincs már. :(
2023. júl. 29. 07:01
 13/21 anonim ***** válasza:
72%
Én is pont ilyen komolyat keresek :) ha véletlenül ismerkedsz ezen a platformon, akkor írhatsz :)
2023. júl. 30. 12:35
 14/21 anonim ***** válasza:
85%

Tök jól összefoglalta mind a kérdező, mind az eddigi összes válaszoló, hogy mi az, ami hiányzik az emberekből mostanság.

Minden válaszolónak írom, hogy ha egy 41 éves (tudom, ez már "kocc" sokaknál, de még CSAK ennyi idős vagyok :-) ) társkereső, őszinte, stb. pacákot keresne valaki, nyugodtan röffentsen rám egy üzenetet "HŰSÉG" jeligére.

Társkeresőkön nem vagyok fent, nem azért, mert szégyelleném magamat, hanem elég sok rossz tapasztalatot gyűjtöttem be az elmúlt pár évben. (ahogy fent is írtátok)

Kösz, hogy elolvastátok, "derűs estét mindenkinek"! (Jön a vihar)

2023. aug. 1. 13:56
 15/21 anonim ***** válasza:
62%

Nehogy már "koccnak " hidd a 41 évedet,kedves 14-es !

Maradj hűséges önmagadhoz és majd a párodhoz,azt hiszem, ennél több nem is kell !

2023. aug. 1. 17:08
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
A saját tapasztalataim alapján nagyon sok biszex férfi van, aki család mellett keres valakit állandóra, az a jobbik eset, mert vannak közülük, akik össze vissza mindekit is meg akarnak kapni, csak félnek a lebukástól, amikor meg közlöm, hogy ilyenben nem vagyok benne, akkor felháborodnak. Kevesen vagyunk, akik komolyat keresünk (ez alatt nem azt értem, hogy kézen fogva sétálni az utcán és közös képekkel telerakni a közösségi oldalakat), emiatt is lehet, hogy ritkán bukkanunk egymásra.
2023. aug. 1. 19:01
 17/21 anonim ***** válasza:
94%
14-es a 41 teljesen jó kor. Csak poén a komment többi része vagy tényleg létezel?
2023. aug. 2. 19:37
 18/21 anonim ***** válasza:
68%

Még ötvenes férfiak is keresnek komolyat.Nemhogy egy 41 éves magát így lehúzza,ahogy a 14 -esben.

54F

2023. aug. 2. 19:41
 19/21 Szergej55 ***** válasza:
87%
Mert a többség mindig a kisebb ellenállás irányába megy. Megették azt az illúziót, hogy majd akkor könnyebb/ jobb lesz, pedig nem, ez csak látszólag a könnyebb út, valójában nagy ára van.
2023. aug. 22. 13:05
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is monogámot keresem
2023. okt. 30. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!