Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Randizok egy sráccal, álomszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizok egy sráccal, álomszerű minden, félek, hogy az első szex fogja elrontani, hogy tehetném előre is jobbá?

Figyelt kérdés

Nagyon klappolunk, csodásak a randiaink, igazi hosszú udvarlás, többször kellett már erőt vennünk magunkon h ne siessük el a szexet. Nem tűztünk kis semmit, de nem akarjuk, hogy túl hamar megtörténjen, még nem érezzük, hogy már kéne.

Viszont félek, ha eljön az alkalom, nem fogok nemi tetszeni. 13 centi csak a farkam, én vagyok az aktív, és nem is vagyok túl rutinos. Nála fontos a szex, nagyon szeret is szexelni, mit tehetnék?

2023. júl. 26. 22:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne stresszelj rá, abból csak a rossz származhat. Ha bír téged, a 13 centiddel is fog. Ha valami baja lenne vele, elmondja neked élőben, előre ne fesd az ördögöt a falra. A szex pedig hiába nem vagy rutinos, ha olyannal vagy akihez vonzódsz, menni fog
2023. júl. 26. 23:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért az is fontos, hogy mióta randiztok. 2-3 hete, vagy már hónapok óta. Jelentősnek tartom ezt, mivel szerintem akkor igazán jó a szex, ha teljes bizalommal fordultok egymás iránt, ehhez pedig idő kell, hogy kialakuljon. Az pedig, hogy ekkora a farkad, ne keserítsen el. Vannak, akiknek ennél kisebb, mégsem rágódnak azon, hogy elég nagy-e, vagy sem- ekkora a méreted és kész.
2023. júl. 27. 08:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Fontos a kommunikáció
2023. júl. 27. 09:17
 4/13 A kérdező kommentje:
Két hónapja beszélünk, úgy másfél hónapja randizgatunk. Heti 2-3x tudunk csak találkozni, mert jelenleg még más városokban élünk, így szerintem a nyár végéig nem is lenne lehetőségünk a nagy pillanatra. Igazából abban reménykedem, hogy sikerül annyira elragadnom addigra a szívét, amennyire neki az enyém, és nem ezen fog állni vagy bukni a kapcsolat.
2023. júl. 27. 10:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt ne stresszelj csak legyél önmagad ha szeret akkor így is úgy is szeretni fog ha meg ezen ki bukik akkor meg nem egymást keresitek ennyi.
2023. júl. 27. 10:43
 6/13 DominikX ***** válasza:
100%

A farok a legkisebb probléma. Tudod hogy mondják, kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni, a tied pedig átlagos, nem kicsi.

Arra figyelj, hogy ne menj el túl hamar, de ha el is mész akkor majd később korrigálod, vagy vártok kicsit és második menet.

2023. júl. 27. 11:43
 7/13 steven95 ***** válasza:
100%
Ha az ismerkedésetek "annyira jó", akkor az első közeledésetek testileg is is "olyan jó" kell legyen hogy nincsen semmi elvárás, mert a közeledésről szól, nem szolgáltatásról.
2023. júl. 27. 13:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Passzivkent mondom, hogy szamomra sokkal vonzobb egy olyan aktiv aki nem teng tul az onbizalomtol, sot a maga modjan felenk es visszahuzodo. Szerintem ez cuki:) kulon piros pont a “csodas randi, hosszu udvarlas” miatt. Van meg remeny arra, hogy vannak olyan sracok, akik eloterbe helyezik ezeket a dolgokat:)
2023. júl. 27. 18:47
 9/13 anonim ***** válasza:
85%

Aktívként pedig évek óta látom és át is éltem,hogy a passzívak nem szeretik az udvarlást,az érzelmeket.

Csendesebb,nyugisabb vagyok, képtelen lennék azonnal szexelni,nagyon lerombolná nekem mindazt, amit az a csoda ad, amit udvarlásnak,összecsiszolódásnak neveznek.

Számomra itt a miértje -többek között - a magányomnak.

2023. júl. 27. 18:51
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves bíztató hozzászólásokat. Szerintem az első alkalom is valami romantikus esemény végén fog történni, nemcsak egy smárolás fog áttörni kanosságba és szexbe.

Igazából nem félnék annyira, ha az elején nem hangsúlyozta volna ki, hogy nagyon nagyon szereti az anális közösülést, ezért izgulok, hogy nem leszek neki elég.

2023. júl. 27. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!