Derealizációm van???
Tüneteim: kívülről látom magam,nem tudom miért mit teszek (pedig pontosan tudom), a saját hangomat, a környezetemet valószerűtlennek érzem, úgy érzem nem ismerem fel a helyet ahol vagyok. Általában a fürdőszobában jön rám havi egyszer (télen inkább) és kb 10 percig tart. Folyamatosan van előjele ha lesz és emiatt szerintem szorongok is.
Nincs traumám, szerintem egészségesen élek.
Köszönöm szépen a válaszokat, bár nem nagyon tudom megfogalmazni, hogy hogyan érzek.
16/L
Menj el orvoshoz. Ez sokmindennek lehet az előjele. Egyedül egy szakember tudja megmondani neked, hogy mi bajod lehet, de az egyértelmű, hogy ez nem egészséges.
Fog kérdezni mindenfélét, amiről lehet nem is gondolnád, hogy problémás!
Ne pszichológushoz menj. PSZICHIÁTERHEZ (orvos) kell fordulni. Ő az aki diagnosztizálhat. Ilyen problémára nem írnak azonnal gyógyszert, hanem beutalnak terápiára. Nem is biztos, hogy derealizációd van. Simán lehet, hogy kezdődő skizofrénia, mert az is tud ilyeneket mutatni. CSAK az orvos tudja neked megmondani, hogy mi lehet a baj.
Egy mezei pszichológus többet árt mint használ. Mentális problémákkal szakpszichológusok (de inkább terapeuták) foglalkoznak. Az elmegyek beszélgetni a nénihez pszichológusnak semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!