Derealizacio mikor mulik el?
Figyelt kérdés
ahetvegen kiprobaltam a fuvet, nem kellett volna, tudom. azon leszek, hogy mindenkit lebeszeljek errol a borzaszto dologrol. Viszont azota derealizaciom van. Mikor mulik el? teljesen kivagyok. Vagy cdak legyek turelmes?2023. márc. 14. 14:29
1/10 anonim 

válasza:

2/10 anonim 

válasza:

mar megint a fuves csavo akinek molekularis latasa van, hogy tutko tiszta volt a szer...
4/10 anonim 

válasza:

Soha. Ez nem derealizáció. Magadon kell dolgoznod, és észre sem fogod venni.
5/10 A kérdező kommentje:
hogyan dolgozzak magamon? vagy akkor mi ez?
2023. ápr. 7. 17:01
6/10 anonim 

válasza:

Egy ido mulva elmulik, ahogy a molekularis latokepesseged.
Nekem is volt ilyen csak stressz hozta ki. Nekem fel evig tartott, de ne izgulj el fog mulni az a lenyeg.
Nem kell semmit csinalnod, csak tedd amit szoktal.
Esetleg idokozben ha tudsz pszichiaterrel beszelni, irjon fel 1 hetig Xanaxot 0.5mg osat ha sosem szedtel. Nem fosz raszokni, es tiszta a szer.
7/10 A kérdező kommentje:
nem bogyozom magam emiatt, semmit nem old meg.
2023. ápr. 15. 10:09
8/10 anonim 

válasza:

Mi az a derealizacio? Milyen tüneteid vannak?
A marihuánát pedig felejtsd el mert ki tudja mit tesznek bele az utcai dílerek.
9/10 A kérdező kommentje:
hat mintha almodnek kb. fura erzes.
2023. ápr. 18. 11:28
10/10 anonim 

válasza:

Ne hallgass arra aki azt mondja szedj sanaxot xdd
Habar ha tenyleg nagyonndurva esetleg vannak sokkal sokkal enyhebb szorongasgatlok, akar teak akarmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!