Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kiskunmajsai fürdőbe szoktak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiskunmajsai fürdőbe szoktak melegek járni?

Figyelt kérdés

2023. júl. 26. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Oda mész bekapcsolod a grindr

És egyből látod.

Szerintem nem többen mint máshol, nyugdíjas hely nem fognak tolongani.

2023. júl. 26. 13:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs olyan létesítmény, hely, ahova ne szoktak volna melegek járni, még fidesz gyűlésre is.

Nem hiszem, hogy attól függ, ki milyen szexuális orientációjú.

Szóval valószínűleg az általad említett fürdőben is megfordulnak. Persze a többségéről nem fogod tudni megmondani, hogy meleg. Uszodába járok Bp-en, ott is szoktam látni párat, aki biztos az, de még több lehet, akiről nem is látom.

2023. júl. 26. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én néha szoktam 😀
2023. júl. 26. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:
85%

Hol a túróban van ez?

Ja, az ország másik végén van, akkor én nem szoktam. Fehérvár-Budapest vonalon kívül leesek a Föld pereméről.

2023. júl. 26. 20:40
 5/5 anonim ***** válasza:
96%
Mi is voltunk már melegek, egyszerre hatan.
2023. júl. 26. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!