Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy szicíliai pasival járni melegként?
Nyaraltam Olaszországban, ezenbelül Szicíliában voltam, Palermóban és Grindr-en ismertem meg egy gyönyörű, helyi srácot. Nevezzük Giorgiónak. Beszélem a nyelvet, a családja tudja róla mi a helyzet, viszont miben lehet másabb járni egy dél-olasz fiúval mint egy magyarral?
Szülei értelmiségiek, apja közjegyző, anyja orvos és szerencsére felvilágosultak. Van 3 bátyja, 2 húga és vagy 20 unokatestvére.
Vagy 20 unokatestvere? Ez hogy tartozik a kerdeshez?
Kit erdekel mas velemenye, ember valogatja h milyen. Nekem torpk pasim volt, anyam ellenezte a dolgot, mert tul keleti es feltett, de okos ertelmes srac volt... es a vegen megszerette... aztan egy roman sraccal jartam... o is normalis volt... a pasi mindenhol pasi.. vagy jo es szeretheto vagy rossz es szettepi a lelked
Minden család más!
Nem tudsz semmire ráhúzni egy sémát.
Európa így nagy meglepetés elméletileg nem lehet.
Egy töröknél már más lenne a helyzet.
,,Szörnyű" egész nap csak pizzát süt és pastát főz...
Szerintem ne sztereotípiák alapján dönts
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!