Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, tudnátok járni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, tudnátok járni biszex sráccal?

Figyelt kérdés
Én lány vagyok, a kérdést a sok "leszbikusok, járnátok biszex lánnyal?" kérdés ihlette.
2021. máj. 28. 11:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Igen
2021. máj. 28. 11:45
 2/17 anonim ***** válasza:
73%

Ami a Heartstopperben működik, az a valóságban nagyon máshogy néz ki.

Legalábbis a világ ezen a részén, ahol nem igazán van elfogadva két azonos nemű kapcsolata. A biszexnek van lehetőse barátnőzni és hiába állandóbb partner neki a meleg, pl. 5 éve járnak már, mellette lehet az évek alatt van több barátnője, akivel az ismertségi körének villog.

Ritka szerintem itt, amikor nincs így. A társadalmi elvárásoknak való megfelelés erősebb.

Szóval inkább csak olyan jár biszex sráccal, akit nem zavar a barátnő.

2021. máj. 28. 11:46
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
Utóbbi időben elbizonytalanodtam. Először úgy voltam vele, hogy a hűség nem orientációhoz kötött, de aztán rajottem, hogy a biszexeknel egyrészt ott a lehetőség egy normális, nem megvetett életre, másrészről nyilván nem véletlen biszexek, időről időre csak kívánna a nőket is, ami egy monogam kapcsolatba nem fér bele. De azért nem mondom, hogy ki van zárva biszex fiuval járni,mert az nagyon sztereotíp lenne, csak kicsit óvatosabb vagyok.
2021. máj. 28. 11:50
 4/17 anonim ***** válasza:
83%

3-as:

Egyetértek.

Viszont:

"másrészről nyilván nem véletlen biszexek, időről időre csak kívánna a nőket is, ami egy monogam kapcsolatba nem fér bele."

Ha azt nézzük, egy hetero férfi is vágyik újdonságra ami szintén nem fér bele a monogám kapcsolatba.

2021. máj. 28. 12:01
 5/17 anonim ***** válasza:
82%

Igen, csak ott azért más a vágy, mert egy nő lehet, hogy meg tudja neki adni azt, ami egy másik nőben vágyik, de egy férfi erre ha megfeszul se lenne képes

3as voltam

2021. máj. 28. 12:09
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
Volt már benne tapasztalatom, szóval nem járnék velük. Egy biszexuálisnak le kell mondania nagyon sok mindenről, amit szerintem ebben az országban senki nem vállalna be. Szóval saját és mások tapasztalata alapján én úgy látom, hogy mindig a könnyebbik utat választják a bi-k. Még akkor is, ha már mondjuk évek óta együtt vannak egy férfival. Túl nagy áldozathozás ez egy olyan embernek, akinek lehet "normális" élete. És ez mindig benne lesz a fejükben.
2021. máj. 28. 13:05
 7/17 anonim ***** válasza:
8%

Nem mert nem tudnám soha kielégíteni a vágyait, és nem akarnék nyitott kapcsolatban élni.

Ha viszont fél évente egy Hármassal megelégszik oké lehet.

2021. máj. 28. 14:39
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
Tudnék, de csak abban az esetben, hogyha képes lenne monogám kapcsolatban élni.
2021. máj. 28. 15:30
 9/17 anonim ***** válasza:
78%
Én szerintem nem. Nem voltam még biszex sráccal, de érzem, hogy a férfiakra nem, de a nőkre rettentő féltékeny lennék és félnék hogy valamelyik elveszi tőlem. Ez meg megmérgezné az egész kapcsolatot.
2021. máj. 28. 15:44
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2021. máj. 28. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!