Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg, ti milyen szűrésre szoktatok járni? Többi lent.
egyszer voltam csak, mert nem váltogatom a partnereimet
akkor teljeskörű szűrést kértem, HIV-el kiegészítve. Magánintézményben voltam.
Hogy nem válogattad, az számokban mit takar?
És ilyen intézmények hol vannak? Meg milyen árban?
Én Szegeden keresek, de nem annyira találok
Karolina útra szoktam menni.
Ha szingli vagyok
Volt hogy 3havonta.
Én 3 havonta járok. Ez nagyban függ attól, hogy milyen gyakran váltogatod a partnereidet. Fél-1 évente érdemes elmenni. Sajnos sokan nem veszik komolyan, én sem vettem igazán amíg össze nem szedtem valamit. Mindenki a HIV-től fél, pedig a szifilisz, kankó sokkal gyakoribb. Hiába tűnik megbízhatónak valaki, ha tünetmentesen hordozza és ő sem tud róla. Ezért van ennyi nemi beteg az országban, főleg Budapesten. A szex partikat idegenekkel kerüld, mert az igazi fertő. Van olyan ismerősöm, aki nem egy hülyegyerek, de nem hajlandó gumit húzni, mert úgy nem jó a szex… meggyőzni nem tudom, pedig nagyon gyakran kalandozik. Egyszer úgyis megszívja, majd a saját karából tanul.
Szóval én mindenkit arra biztatok, hogy járjon szűrésre rendszeresen, védekezzen és nagyon válogass a meg a partnereit, mert az a procedúra amivel egy nemi betegséggel jár, nagy szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!