Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szoftverfejlesztő meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoftverfejlesztő meleg férfiak, hogyan boldogultok az ismerkedéssel?

Figyelt kérdés

A szoftverfejlesztő létből fakadó tulajdonságokat nagyon vonzónak találom, viszont sehol sem találkozok össze ilyen típusú férfival (aki visszafogott, lelkes a saját témáját illetően, kicsit kocka beállítottságú).

Budapesti, 25 éves fiú vagyok, és szívesen ismerkedem kocka, szoftverfejlesztő meleg srácokkal.:)

2023. júl. 26. 11:51
 1/10 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Jól boldogulok, jelenleg is van párom.
2023. júl. 26. 11:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen cég mellet dolgozok.

Itt csak elkérik a képet és kiverik, teljesen virtuálisan élik az életet.

2023. júl. 26. 11:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: Amíg érkeznek a válaszok addig elmondhatnád, hogy mik a "szoftverfejlesztő létből fakadó tulajdonságok" vagy miért extra más szakmákhoz képest. :)
2023. júl. 26. 12:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Szeretem amikor valaki lelkes valamivel kapcsoltban, és azt tapasztalom a fejlesztők a saját mindennapjaik kapcsán nagyon elhivatottak:-) vonzó az is, hogy sokuk férfiasak, és külsőben is vonzóak, de nem tudják magukról, és ez extrán vonzóvá teszi őket, a visszafogottság, olykor szégyenlősség is idetartozhat, stb. Férfiasak, naturálisak, kevesebbszer fordul elő az overrated six pack effektus… Soktényezős, és lehet az egész csak az én fejemben él, nem végeztem még kutatást szoftverfejlesztő férfiak terén… nekem mindenesetre nagyon vonzóak:-) És mostmár nagyon vágyom rá, hogy eggyel összesodorjon a sors.:-)
2023. júl. 26. 12:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

3#

Mint külső szemlélő mondom

Haveri és rokoni körben van szoftverfejlesztő mérnök.

Igazi barátjuk nincs akivel vapi heti szinten tartják a kapcsolatot, csak virtuális játszótárs.

Szórakozni elmenni, társaságba járni nincs igényük a tv, játék előtt jobban érzik magukat, nincs igényük fiatalon se bulizni grillezni, horgászni egyet.

Egy aprócska kivétel aki eljárás edzőterembe, de ott nem szól senkihez füles rajta, letolja a szettet és megy is haza, ő a tudatos mivel egész nap ül nem akar úgy kinézni mint egy kocsonya.

Bármilyen fura de rájuk mászik, pasi vagy csaj be engedik az életükbe, de ugyan olyan Könyen el is engedik.

2023. júl. 26. 13:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Voltam már ilyen férfival kapcsolatban, ugyan olyan volt mint a többi átlag meleg. Az hogy mit dolgozik nem sok mindenen változtat.
2023. júl. 26. 15:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

“szoftverfejlesztő létből fakadó tulajdonságokat nagyon vonzónak találom”

🤑🤑🤑

2023. júl. 26. 15:25
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Nekem az 1 bites pasik jutnak, akik csak patchelni akarnak...
2023. júl. 26. 20:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a szoftverfejlesztés egyenlő az elhízással. az elmúlt 10 évben fejlesztőként dolgoztam, néha 10-12 órát is a gép előtt ülve. szar kaják, nulla mozgás, persze pihenni is kell, tehát sörözések, hát mit mondjak pocakot és csöcsöket növesztettem, gusztustalan :(
2023. júl. 27. 07:07
 10/10 anonim ***** válasza:
84%
Sziasztok, én szívesen ismerkednék szoftverfejlesztő, meleg hapsikkal. Írjatok nyugodtan. :)
2023. okt. 23. 17:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!