Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az öcsém együtt van egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az öcsém együtt van egy palival.és szenved. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Xy vagyok 21 éves (heteró) de van egy meleg öcsém aki 15 éves. És bevallotta csak nekem higy vaj egy 24 éves palija. Persze szarul fogadtam de nem akartam nagyon kimutatni nehogy azt higgye homofób vagyok. Amúgy neme vok. Nincsenek barátai így csak velem tudja megbeszélni a dolgokat. De ma sírva mondott nekem dokgokat. Hogy sokszor megveri szex közben meg megkúrja a száját meg hogy beleköp belepisil a szájába stb.. a többit inkám nem írom le... De ami nagy gond hogy nagyon szereti. Legszívesebben elhagyná de nagyon szerelmes belé. Meg alapból nem nagyon van a palival baj. De az öcsém sokszor szenved. Mit tegyek? Vagy ő mit tegyen?🫤

2023. júl. 25. 23:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
Keress meg a srácot es ugy b a s z d pofán hogy a fogai kiessenek!!!
2023. júl. 26. 10:52
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Szenved de szereti? Mivan?
2023. júl. 26. 18:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ne készüljél sógorságra. Nem szoktak ezek a 15 éves kori dolgok sokáig tartani.
2023. júl. 27. 01:14
 14/15 anonim ***** válasza:
36%
Ez nem valami fideszes homo-ellenes troll kérdése ???
2023. aug. 1. 17:10
 15/15 anonim ***** válasza:
38%
Valszeg az
2023. aug. 1. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!