Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az öcsém együtt van egy palival.és szenved. Mi a teendő?
Őcséd elmagyarázta a pasinak hogy neki ez nem jó?
Nem lehet hogy tetszik az öcsédnek?
Esetleg van benne egy kis sub?
Ilyen barom állat egyre több van,mint az öcséd pasija.De ami a szomorú,hogy panaszkodás az megy,de nem hagyja ott senki a pasiját.
Volt,akinek már ilyen okból adtam tanácsot,de én voltam a rossz a végén,mert olyan szeretni való volt a pasija,olyan jó a teste,finom illata is van.
Okés,akkor élvezd, megérdemled amit kapsz - ezt mondtam neki. Hallomásból tudom,hogy oda fajult,hogy két másik pasi is beszállt és hárman szadizták a srácot.Elég durván.
Aki hagyja,azzal is baj van, aki csinálja, annál még nagyobb. Lelki és pszichés gondok.!
Én sokszor csinàltam ilyet nökkel pasikkal egyaránt. De mindíg beleegyezéssel. Mindenki örömére. És nagykorú ,mentálisan érett emberekkel.
Nagyon gáz amit az öcséddel művel ez a valaki. Sűrgősen ott kéne hagynia. Még gyerek.
Próbáljon ismerkedni vele egykorúval aki figyel rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!