Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mik a fő szempontjaitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a fő szempontjaitok internetes társkereséskor a férfi adatlapján vagy ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
A kora, közös érdeklődési kör, aktív/passzív lét (mennyire fontos?), farka nagysága stb.?
2023. júl. 24. 09:11
 1/4 DominikX ***** válasza:
45%
Kor, aktív-e, munkája, hobbija, illetve, hogy mennyire sportos
2023. júl. 24. 09:19
 2/4 anonim ***** válasza:
89%

A első benyomás a külső alapján van, ha tetszik, szimpatikus akkor jöhet a többi. Tehát vakon, képcsere nélkül nem beszélgetek senkivel. Életkor is fontos valamilyen szinten, de ha valaki szimpatikus, nem emiatt fogom lerázni.

Én aktív vagyok és régebben azt gondoltam nem számít a másik fél milyen, ezért aktívakkal is ismerkedem. Őszintén szólva az aktívak között van a legtöbb férfias meleg és nekem ők az eseteim, de hamar kiderült, hogy nem működik túl jól két aktív között a szex, már ha egyáltalán van szex. A farok nagysága sosem érdekelt és az szem számít, ha totál már érdeklődi köreink vannak. Ha megvan az összhang akkor ezek lényegtelen kérdések.

2023. júl. 24. 10:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1. Legyenek jó látható profil képek az illetőről

2. Aktív-e

3. Van-e profil szövege

4. Beszélgetés hogy bejövünk e egymásnak annyira hogy talizzunk

5. Tali

2023. júl. 24. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:
76%

Partner pár keresésben vagyok épp.

Idősebb.

Leginkább a képek érdeklik a nagy többséget, és a farok mérete.

A valóság az hogy kor nem számít mert a 18évestől még a 75éves is írt több mint 100fővel leveleztem a hétvégén mind ők kezdeményeztek.

Aktív/Passzív szerep ki mit vállal be az ágyba ez a fő téma.

"aki valóban találkozni akar az nem is kér xxxképet és teljesen másképp ismerkedik. *#

Tapasztalatom aki nem küld az első levélben profilképet,ha nincs kint neki, azonnal lehet tiltani.

2023. júl. 24. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!