Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a fő szempontjaitok internetes társkereséskor a férfi adatlapján vagy ismerkedéskor?
A első benyomás a külső alapján van, ha tetszik, szimpatikus akkor jöhet a többi. Tehát vakon, képcsere nélkül nem beszélgetek senkivel. Életkor is fontos valamilyen szinten, de ha valaki szimpatikus, nem emiatt fogom lerázni.
Én aktív vagyok és régebben azt gondoltam nem számít a másik fél milyen, ezért aktívakkal is ismerkedem. Őszintén szólva az aktívak között van a legtöbb férfias meleg és nekem ők az eseteim, de hamar kiderült, hogy nem működik túl jól két aktív között a szex, már ha egyáltalán van szex. A farok nagysága sosem érdekelt és az szem számít, ha totál már érdeklődi köreink vannak. Ha megvan az összhang akkor ezek lényegtelen kérdések.
1. Legyenek jó látható profil képek az illetőről
2. Aktív-e
3. Van-e profil szövege
4. Beszélgetés hogy bejövünk e egymásnak annyira hogy talizzunk
5. Tali
Partner pár keresésben vagyok épp.
Idősebb.
Leginkább a képek érdeklik a nagy többséget, és a farok mérete.
A valóság az hogy kor nem számít mert a 18évestől még a 75éves is írt több mint 100fővel leveleztem a hétvégén mind ők kezdeményeztek.
Aktív/Passzív szerep ki mit vállal be az ágyba ez a fő téma.
"aki valóban találkozni akar az nem is kér xxxképet és teljesen másképp ismerkedik. *#
Tapasztalatom aki nem küld az első levélben profilképet,ha nincs kint neki, azonnal lehet tiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!