Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegnek számít az a férfi, aki szerelmes egy születéskori férfi, de magát nőnek érző és nem váltásra készülő, jelenleg is nagyon nőies személybe?
1#
Szerintem érthetőek a válaszok. Milyen átfogalmazásra gondolsz?
Írj példát!
Nőnek néz ki kívülről és hátulról megrakod,
Nem mondanám melegnek.
Meleg vagyok és a férfiakat szeretem nagydarab erős Passzívakat, nőnek költözött férfi tényleg még vékony is nőies-nem tudnám megbaszni.
Attól, hogy levágatja a péniszét/heréit egy férfi, még nem lesz nő basszus...Ugyanúgy XY kromoszómái vannak továbbra is.
Aki belé szeret,az meleg,igen. Hiszen nem egy nőbe szeretett bele,hanem egy átműtött férfiba.
szia
nőként tekint rà? nőként fogadja el? a nőies személyisége, külsőségei "fogtàk meg"?
ha igy van akkor miért lenne meleg?
egyébként is, szàmít az h ki mit gondol? ha boldogok a kapcsolatban akkor le kell sz**ni hogy ki mit gondol, felesleges cimkézgetni
Niki
Igazából a kérdés felesleges szőrszálhasogatás, nevezheted a transzokat melegnek de igazából egy külön kategória.
Egy meleg férfinek nem fog bejönni egy transz nő, mert a férfi kinézet ami vonz, ha nem az vonzana akkor nem meleg az illető akkor lehetne egy sima nővel is technikailag.
Ez egy nagyrészt életszerűtlen, fölöslegesen elméleti síkú kérdés.
Szerintem nem kapcsolódik valós dologhoz, inkább csak kötözködni akarsz :)
Először is: meleg biztosan nem lesz, ha vonzódik a nőkhöz, legfeljebb biszexuális.
Szerintem, ha a transz nő túl van a tranzíción, semmi okunk nincsen azt gondolni, hogy az őt szerető férfi nem heteroszexuális.
Ha még a tranzíció előtt áll, akkor az egy kicsivel érdekesebb kérdésnek tűnhet, de nekünk akkor sincsen semmi jogunk eldönteni valaki más helyett a szexuális orientációját. Ha az a férfi heteroszexuálisnak érzi magát, teljes mértékig nőként tekint a szerelmére, és tudja magáról, hogy nem érez semmiféle vonzalmat a férfi nem iránt, akkor ő hetero.
9!
Nem lehet hetero. Egy igazi, valódi hetero férfi SOSEM szeretne bele se egy transz nőbe, se olyan férfiba,aki féligmeddig nő,de a pénisze megvan.
Soha.
Szóval hetero biztos nem. Ha már a péniszhez vonzódik...
Akkor legyen biszex. Jobb elnevezés híján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!