Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegnek számít az a férfi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegnek számít az a férfi, aki szerelmes egy születéskori férfi, de magát nőnek érző és nem váltásra készülő, jelenleg is nagyon nőies személybe?

Figyelt kérdés
Ha igen, meddig?

2023. júl. 20. 15:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

10.

A tranzíció előtt álló transz nő esetében még meg is értem a kétségeidet, ezek vegsősoron teljesen jogosak, viszont mi van akkor, ha a transz nő már túl van a tranzíción, az igazi heteroszexuális férfi pedig úgy szeret bele, hogy észre sem veszi, hogy transz. Ténylegesen vonzódik hozzá ebben az esetben, és még ha később meg is ajarja változtatni a véleményét, miután megtudta, hogy transz, a helyzet az, hogy ez alapján képes vonzódni hozzá.

Egyébként meg beleszeretni valakibe, akinek egyszer régen valamikor volt egy pénisze, egyáltalán nem olyan, mint vonzódni azokhoz, akiknek most éppen, jelen pillanatban is van ilyen testrészük.

Biszex sem igen lesz attól, hogy tetszik neki egy transznő, ha egyszer nem vonzódik a férfiakhoz.

Azt viszont elismerem, hogy létezik egy ilyen különbség hetero és hetero között, hogy az egyiket zavarja a transznemű partner, a másikat pedig nem.

9-es voltam

2023. júl. 23. 00:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha jogilag érdekel, akkor az állami nőnek nyílvánítás után, a kapcsolat már hetero kapcsolatnak számítana. Házasság, örökbefogadás, örökség és minden velejáróval...
2023. júl. 24. 20:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

11!

Észre se veszi? Ezt komolyan írod? Minden transz nőn látszik, hogy férfi volt. Csak rájuk kell nézni basszus. Az arcuk,fejük, nyakuk elárulja őket.

2023. júl. 24. 21:08
 14/16 anonim ***** válasza:
81%

13.

Szerintem meg nem látszik az összesen(igen, továbbra is kötöm az ebet a karóhoz, mert sajnos ilyen ember vagyok :D), itt van például ő:

[link]

De oké, rendben van, sok transznemű nőn látszik, hogy transznemű. Viszont az is igaz, hogy sok olyan cisznemű nő van, akiknek szélesebb a válla, keskenyebb a csípője, mélyebb a hangja, szőrösebb a teste stb. az átlag nőnél. És mégis tetszenek a heteroszexuális férfiaknak is. Olyan hetero férfi is van, aki a fiús lányokat kedveli. Szerintem senki nem lesz kevésbé hetero csak azért, mert nem akad ki, ha valami kicsit is maszkulin tulajdonságot vesz észre a párján.

Még ha kívülről látszik is egy transz nőn, hogy transz, a viselkedése, a mozdulatai, az érzelmei, az, ahogyan a világot látja, semmiben sem térnek el bármely más nőétől, és ha ez egy hetero férfinak éppen elég, akkor kik vagyunk mi, hogy megítéljük őt? Vegsősoron ő ismeri saját magát a legjobban.

Egyébként meg eszembe jutott egy újabb válasz lehetőség arra, hogy minek számít az a férfi, aki a kérdésben szerepelt, tehát az, aki a tranzíció előtti transz nőbe szerelmes: günoszexuális

[link]

Ebben szerintem egyetérthetünk, még akkor is ha nem sikerült meggyőznöm téged arról, hogy hetero az illető. :)

2023. júl. 24. 23:03
 15/16 anonim ***** válasza:
72%
Hiába írsz monológot nekem. A véleményem nem fog megváltozni (piszok kitartó vagyok én is).
2023. júl. 24. 23:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig teljesen heteró volt és a másik felet a sorsa vagy a lelke valójában nőnek ítéli, akkor így nem lesz meleg. Az is lehetséges, hogy sorsszerűen együtt kell lenniük és a másik félnek nőként kellett volna leszületnie. Csak bibi történt a lélek döntésében, ez spirituális téma.
2023. okt. 5. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!