Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A két férfi közül melyiket választanád inkább?
2023. júl. 18. 13:06
1/12 anonim válasza:
Az első borzasztóan irritál, a másodiktól meg hányni tudnék.
3/12 anonim válasza:
fúj
Miért gondolod, hogy a melegek gusztustalan majmokhoz vonzódnak?
4/12 anonim válasza:
Elképzeltem, ahogy Győzike dugja a másikat (soha nem hallottam róla).
Heteró lettem.
5/12 anonim válasza:
Hát győzikét szóra se méltatnám.
De Barnalének is ilyen elég fura feje van. Vannak beállítások, mikor ilyen full elfogadható átlagos palinak néz ki, de tud olyan fejeket bevágni, mint aki full dankóros agyhalott.
6/12 anonim válasza:
Ha csak ilyen férfiak közül lehetne választani akkor inkább hetero lennék
7/12 anonim válasza:
Az elsőről nem tudom, kicsoda. És a hozzászólások alapján jobb is, ha nem nézek utána.
9/12 anonim válasza:
NFW egyiket sem! Legyen már ízlésetek. ^^
10/12 -remete- válasza:
Az egyiksem az esetem így egyiket se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!