Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös nagy darab kicsit pocakos, macis pasik itt vagytok fent?
Figyelt kérdés
Szivesen ismerkednék nagydarab macikkal
Nyíregyháza 22/F
2023. júl. 23. 23:51
1/14 anonim válasza:
Budapesten élek, de ha gondolod írj. :)
25/F
2/14 anonim válasza:
Ilyen vagyok.Küzdök a szövetemmel de vesztésre állok :) Talán annyi kombinál az élet, hogy jelnős nagyságú pénisszel rendelkezem hozzá- Lehet hogy egy kicsit túl teng bennem a férfi hormonok :Ö 35F Győr
3/14 anonim válasza:
19/F/90 kg kis pocakkal, nagy seggel.
Bp ;)
4/14 anonim válasza:
Kerdezo, irtam, en is nyiregyi vagyok!!
20F
5/14 anonim válasza:
Sajnos a többség már ilyen. Rengeteg gyors kaja, semmi testmozgás és szétfolyik a társadalom. Alig találni már jól karbantartott csávókat. Hívhatjuk cukisan macinak, de ettől még ez elhízás és nem vonzó. Tudom, hogy most nem leszek népszerű és lepontoztok, de ez az igazság.
6/14 A kérdező kommentje:
5/5 én olyan típusu pasira gondoltam, aki masszív tehát van válla, mellizma, karja, és emellé pedig egy kis pocak is társul szerintem az nem számit elhízásnak.
2023. júl. 24. 17:45
7/14 anonim válasza:
#5 Nem vagyunk egyformák, nekem nagyon vonzóak a macisabb vagy aputestő pasik. Ha mellé még borosta is van, na ott van végem ;)
8/14 anonim válasza:
Pedig az 5-ös igazat írt !
Már a fiatalok is szétfolynak,reng a háj a huszonéves fiúkon is.
Az aputest pedig nem a szétfolyással egyenlő és nem is a hordóhassal. Aputest egy apun az igazi, nem egy fiatalon !
9/14 anonim válasza:
Neked százszor is le lehetne írni akkor sem érted meg :d Nem Vagyunk Egyformák. Ha neked a vékony vagy átlag testű pasik jönnek be egi, örömködj bennük, nekem nincs semmilyen negatív véleményem róluk. Bár nekem a partnernél az első, hogy ban humora mert ha nincs akkor értelmetlen. Ha viszont jó poénjai vannak nekem édes mindegy hogy husis vagy vékony, csak nekem a husisabbak jobban a zsánereim.
10/14 anonim válasza:
Egyetértek a 9- essel a humor terén!
Szeretem és művelem is a humort,de el tudja venni a kedvem,ha valaki sótlan,karót nyelt.
Lehet akármilyen de onnantól lelépek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!