Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szőrös nagy darab kicsit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrös nagy darab kicsit pocakos, macis pasik itt vagytok fent?

Figyelt kérdés

Szivesen ismerkednék nagydarab macikkal

Nyíregyháza 22/F

2023. júl. 23. 23:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

Budapesten élek, de ha gondolod írj. :)

25/F

2023. júl. 24. 05:21
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen vagyok.Küzdök a szövetemmel de vesztésre állok :) Talán annyi kombinál az élet, hogy jelnős nagyságú pénisszel rendelkezem hozzá- Lehet hogy egy kicsit túl teng bennem a férfi hormonok :Ö 35F Győr
2023. júl. 24. 06:24
 3/14 anonim ***** válasza:
87%

19/F/90 kg kis pocakkal, nagy seggel.

Bp ;)

2023. júl. 24. 09:09
 4/14 anonim ***** válasza:
82%

Kerdezo, irtam, en is nyiregyi vagyok!!

20F

2023. júl. 24. 09:39
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
Sajnos a többség már ilyen. Rengeteg gyors kaja, semmi testmozgás és szétfolyik a társadalom. Alig találni már jól karbantartott csávókat. Hívhatjuk cukisan macinak, de ettől még ez elhízás és nem vonzó. Tudom, hogy most nem leszek népszerű és lepontoztok, de ez az igazság.
2023. júl. 24. 16:11
 6/14 A kérdező kommentje:
5/5 én olyan típusu pasira gondoltam, aki masszív tehát van válla, mellizma, karja, és emellé pedig egy kis pocak is társul szerintem az nem számit elhízásnak.
2023. júl. 24. 17:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
#5 Nem vagyunk egyformák, nekem nagyon vonzóak a macisabb vagy aputestő pasik. Ha mellé még borosta is van, na ott van végem ;)
2023. júl. 24. 18:28
 8/14 anonim ***** válasza:
43%

Pedig az 5-ös igazat írt !

Már a fiatalok is szétfolynak,reng a háj a huszonéves fiúkon is.

Az aputest pedig nem a szétfolyással egyenlő és nem is a hordóhassal. Aputest egy apun az igazi, nem egy fiatalon !

2023. júl. 25. 05:09
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
Neked százszor is le lehetne írni akkor sem érted meg :d Nem Vagyunk Egyformák. Ha neked a vékony vagy átlag testű pasik jönnek be egi, örömködj bennük, nekem nincs semmilyen negatív véleményem róluk. Bár nekem a partnernél az első, hogy ban humora mert ha nincs akkor értelmetlen. Ha viszont jó poénjai vannak nekem édes mindegy hogy husis vagy vékony, csak nekem a husisabbak jobban a zsánereim.
2023. júl. 25. 08:28
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 9- essel a humor terén!

Szeretem és művelem is a humort,de el tudja venni a kedvem,ha valaki sótlan,karót nyelt.

Lehet akármilyen de onnantól lelépek :)

2023. júl. 25. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!