Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elkísérne a Magnum saunába? Egyedül nem szeretnék menni... 26f
Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 13:11
1/9 anonim válasza:
Az ilyen kérésekre szoktam azt írni, hogy felnőtt férfi vagy, ne nyusziskodj! Csak a bejáratig leszel egyedül.
Mitől félsz? Egy itteni ismeretlen valakivel nagyobb biztonságban érzed magad?
2/9 Jani Belucci válasza:
Mi értelme lenne? Mi is ugyanúgy idegenek vagyunk neked, mint bárki aki ott lesz. Szerintem egyedül pont hogy izgalmasabb lemenni.
3/9 anonim válasza:
Ne legyetek mar bunkok, sracok!!! Szerintem semmi gond nincs azzal, ha valakinek az elso szaunas latogatasahoz batoritas kell, akar egy masik idegen, de meleg / biszex szemely jelenletevel. Gondoljatok csak bele, lehet, hogy O egy kisebb kozosseg (lent levo szaunazo vendegek es staff) elott ELOSZOR fogja felvallalni a homoszexualitasat / biszexualitasat!!!
4/9 anonim válasza:
Egy 26 évest ne kelljen már kísérgetni sehova, ez nem bunkóság.
6/9 anonim válasza:
Kissé idealizált kép a Magnumos idősekhez képest, amit a 5. válaszban látni :)
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Na most képzeld el, hogy a fenti fickók dugják a lenti nőt. És ezért még fizetsz is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!