Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magnum meg ilyen jellegű helyeken hogy tudják
garantálni hogy nem bukik le az ember?
Figyelt kérdés
Nem voltam még ilyen helyen de eléggé vonz a dolog, bocsi ha hülyeséget kérdezek.
Szóval hogy hogy lehet azt garatálni hogy nem visz be valaki egy telót, vagy kis kamerát és mondjuk és fényképezi le ott a többieket ahogy ezt vagy azt csinálnak?
Illetve ha valakiről nem tudják hogy meleg/bi, szerintetek azzal hogy elmegy egy ilyen helyre lebukik, vagy ami ott történik ott is marad?
Nem igazán tudsz semmit bevinni úgy, hogy ne legyen feltűnő, hiszen mindenki meztelen. Minimum éjjellátó kamera kell oda egyébként. Ha meleg és biszex pasik előtt sem mered felvállalni, hogy meleg/biszex vagy, akkor meg maradj otthon. De nagyon sok olyan ember jár oda, akikről nem tudják. Szóval nyugodtan menj. Le sem fogják sz*rni, hogy te a való életben ki vagy mi vagy. Még a nevedet sem kell elárulnod senkinek.
2023. máj. 17. 17:40
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
És még annyi, hogy ha mondjuk én nem akarok valakivel valamit az mennyire gáz? Gondolom nem kell belemenni mindenbe, igaz?
Meg még amitől nagyon félnék az hogy elkapok valamit, ez mennyire gyakori?
2023. máj. 17. 18:26
3/11 anonim válasza:
Teljesen veletlen kattintottam a kerdesre, hetero vagyok de talan igy is meg tudom allapitani hogy senki nem fog kenyszeriteni semmire, ha nem akarsz valamit akkor nem csinalod.. Omg ember hol elsz te? Szerintem maradj otthon, ott biztos nem kapsz el semmit, biztos nem kell visszautasitanod senkit es biztos hogy nem fog senki lefotozni se... Eld le az eleted otthon es rettegj mindentol, az lesz a megoldas!
2023. máj. 17. 18:34
4/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy kicsit túl parázom amúgy, de annyi olyat lehet olvasni hogy melegek között gyakoribb a HIV meg más ilyen nemi betegségek, és ha egy ilyen helyen azért rizikós lehet.
De lehet tényleg én gondolom túl
2023. máj. 17. 18:42
5/11 Jani Belucci válasza:
Húzol gumit, és nem 10 emberrel szexelsz egy alkalommal, 3 havonta meg elmész szűrésre.
2023. máj. 17. 18:49
6/11 anonim válasza:
Oké én is érdeklődök. Hogy mennek ott a dolgok? Sose voltam még ilyen helyen. Tegyük fel bemegyek, mire számítsak? Hogy fognak zajlani a dolgok?
Tudom hülye kérdés ez is, de valaki aki esetleg volt már ott és akár élménye is van onnan, meséljen már pls.
2023. máj. 18. 11:44
7/11 A kérdező kommentje:
Engem is nagyon érdekelne hogy zajlanak ott a dolgok, akár privátba is megírhatja valaki ha itt nem szeretné.
2023. máj. 18. 11:52
8/11 Jani Belucci válasza:
Bemész, a pultnál fizetsz egy belépőt, adnak papucsot, törcsit, szekrény kulcsot. Öltözőben levetkőzöl és a törcsit magad köré tekerve átmész zuhanyzó részbe. Aztán beülsz a jakuzziba, és sasolod a pasikat. Ha megtetszik valaki, akkor keresd a szemkontaktust. Ha viszonozza, látod hogy ő is néz téged, akkor odamész hozzá és nagyon rövid beszélgetés után beinvitálod egy kabinba. Általában tényleg nem kell sokat csevegni. Max megkérdezni hogy aktív vagy passzív. Aztán mentek is dugni. Aztán persze lehet ténylegesen szaunázgatni is.
2023. máj. 18. 13:39
9/11 anonim válasza:
Oké ez nagyon izgalmasan hangzik :D
2023. máj. 19. 11:15
10/11 anonim válasza:
nékem volt háro esetem.Két munaktársammal ott futottam össze! Mind ketten néztünk nagyott! De a munkahelyemen sosem derült ki, hogy ott találkoztunk!Az egyik szintén nős volt mint én! Igaz nem kezdeményeztünk egymással semmit de tudtam kivel mit csinált! Ssem beszéltünk erről, de valahogy szorosabb munaktársi kapcsolat alakult ki köztünk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!