Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen volt a Pride?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a Pride?

Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 22:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
23%

Kedves utolsó,kkv-nál dolgozó 30+ meleg vagyok.Elmondanád miben rossz a helyzetünk?Mert én semmit nem vettem észre..A barátaim elfogadnak,szeretnek,a munkahelyem is szeretem s sehol nem ér hátrány..nem a 60-as évek Amerikája hogy a busz hátuljába kell ülnöm.

Szóval jogászkent kiváncsi vagyok szerinted miért,hol,rossz a helyzetünk?

2023. júl. 16. 08:14
 12/20 anonim ***** válasza:
23%
Én jól éreztem magam tegnap,pedig jobboldali meleg vagyok.Mondjuk az emberekbők ott áradő gyűlőlettel nem tudok mit kezdeni.Az egyik ilyen hölgy ahogy elnézem a Telexet híres lett.Beszéltünk pár percet,nekem beszéld melegnek a toleranciáról,elfogadásról,aztán amikor meginterjúvolták akkor a miniszterelnők halálát kívánta.Ez az én értékrendembe nem fért bele ott is hagytam.A sok agresszív viselkedésen kívűl amúgy jól éreztem magam.
2023. júl. 16. 08:26
 13/20 anonim ***** válasza:
26%
Leszbikus középvezető nőként mindig is elítéltem a Pride-ot,most sem voltam kint.Van az a társadalmi szint ahol nem égetem magam.
2023. júl. 16. 08:33
 14/20 anonim ***** válasza:
80%

3 pipás homofób válaszoló. Ultragáz, ahogy itt összevissza homofóbkodsz meg hazudozol és szándékosan kötekedsz. Se jogász, se leszbikus középvezető, de még csak meleg sem vagy. (Azokon a szinteken nem 3 pipás válaszokat adnak az emberek, hidd el.) Ilyet egy valódi meleg soha nem kérdezne, mint te, hogy pl. miben rossz a helyzetünk, mert téged sehol nem ér hátrány meg te semmit nem vettél ebből észre. Ahhoz már nagyon agyatlannak kell lenni, ha te semmit nem veszel észre abból, ami itt megy. És olyat, hogy Berlinben a bevándorlók simán megölnek, ha a pároddal kézenfogva jársz az utcán, csak a legócskább Fidesz propagandisták és kormánypárti homofób trollok mondanak. Itt van pár cikknek a címe az elmúlt időszakból, döntsd el te magad, hogy mennyire jó ma Mo-on melegnek lenni. De nyilván egyetlen cikket se fogsz elolvasni, mert csak egy ócska, semmirevaló kötekedő troll vagy, aki csak hergelni jár át ebbe a kategóriába.

"Brutálisan megvertek két meleg orvost Pécsett" - Index

"Szivárványos táskája miatt vertek meg egy lányt a bényei falunapokon" - 24.hu

"Búzavirágnak, lób.szónak nevezte a budakalászi jegyző a melegnek hitt jelentkezőt, aztán megoldotta, hogy emiatt ne az övé legyen az állás" - Telex

"Egy magyar cég büszkén hirdeti, hogy homofób" - Telex

"Etyek Fideszes polgármesterének elmentek otthonról: Hisztériás rohamot kapott egy mandala miatt, amit az iskolában festettek a falra" - Nyugati fény

"Novák Katalin a meleg párok örökbefogadásáról: Egyszerűen bezártunk egy jogi kiskaput" - szeretlekmagyarorszag.hu

A továbbiakban nem foglalkozom a válaszaiddal, mert csak troll vagy. De elhúzhatnál innen a búsba. Szerencsétlen.

2023. júl. 16. 11:14
 15/20 anonim ***** válasza:
32%
#11 Nagyon adlak de értelmes választ erre ne várj legfeljebb ilyen Belpestről soha nem kilépett agresszív fröcsögést. Annak meg érdemes lenne utánanézni, hogy a vonaglás meg a szivárványlobbi tolakodása melyikhez járul hozzá jobban az elfogadáshoz vagy ahhoz, hogy az emberek látatlanul is meggyűlöljék a melegeket. Biztosan az előbbi? Véletlenül nem az ilyen ízléstelen provokágatások miatt bélyegzik meg a melegeket? Értelmes és higgadt szakmai beszélgetéseknek sokkal több társadalmi haszna lenne mint a sztereotípiákra ráerősítő világba ordibálásnak. (jaja meleg vagyok 22f)
2023. júl. 16. 13:57
 16/20 anonim ***** válasza:
21%
Leszbikus 30 éves nő vagyok.Az utolsónak én is igazat adok.Az előtte lévő írt pár igaz dolgot de olyan stílusban hogy az már minősíthetetlen.Én a párommal Münchenból költöztem haza,12 év után..Utálom a Fidesz kormány,de pragmatikus vagyok.Egy MAGYAR(!!)multinál dolgozom,s sokkal kevésbé ér inzultus,mint amennyi Németországban ért.Tény vannak itthon homofób emberek.De az nem segít a helyzetünkön ha direkt rá erőszakoljuk magunkat a társadalomra.Pont ezért se a Labrisz se más egyesület általi felvonulásban nem vettem s nem is fogok soha részt venni.Boldogan és jól jövedelmezően élem itthon az életem a párommal,s arra a pártra fogok szavazni aki nem erőlteti a meleg nyomulást,de nem is homofób..Ja és amelyik bevándorlás ellenes.Éljetek 1 évet Németországban s rájöttök.Ja és melegként néha nekem is ég a pofám pár hipermeleg miatt mint ez a pontszámoló barom,akik magukat Istennek képzelik s ők akarják megmondani ki a jó meleg. Képzeld nem díjazom a Fideszt,de a magyar ellenzék képmutatásából is elegem van.S a melegek többsége ezt így látja.
2023. júl. 16. 15:17
 17/20 anonim ***** válasza:
91%
Kedves 16-os és 11-es, "leszbikus 30 éves nő" és "jogász". Nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy az ember észre vegye, hogy ugyanazokkal a stílusjegyekkel, ugyanazokkal a helyesírási hibákkal, ugyanazokkal az helytelenül használt írásjegyekkel (pont, vessző, szóköz stb.) írtátok mindkét választ valami véletlen folytán. Az írásképetek egy az egyben ugyanolyan, ugyanott vannak a hibák. Attól, hogy több fiókról válaszolsz és egyszer jogásznak, egyszer leszbikus nőnek adod ki magad, még nem leszel más, csak troll. A pipáid száma is ezt tükrözi mindkét fiókodnál, mondhatsz bármit. Csak a trollokat szokták ennyire lepontozni. Értelmes embert nem szoktak ok nélkül ennyire lepontozni. Széljobber trollok vagytok csak, kamu minden, amit írtok. Ennyit tudtok. És ennyit is értek.
2023. júl. 16. 17:29
 18/20 anonim ***** válasza:
41%
Meleg vagyok,a vitába nem akarok beleszállni.Viszont az utolsónak üzenem,hogy 8 éve van accountom,én is 3 vagy 4 pipás vagyok.Az ember hiába ad segítő szándékkal tippeket az embereket ,akkor is lepontozzák.Szóval ezzel kapcsolatban egy jó nagy baromságot írtál.A többihez meg nem kívánok hozzászólni.
2023. júl. 16. 19:21
 19/20 anonim ***** válasza:
27%

A szélsőséges 17-esnek üzenem akinek akkora a pofája mint az elefánt segge hogy a melegek ellen egész Európában vannak támadások:

Pl.Ausztria:

Migránsok támadtak Linzben a melegfelvonulásra /2022/

Svédországban a Pride-on melegekre támadtak.

Keress rá.Ez azért sajnos nem hungarikum..

Sőt szerintem Berlinben kevésbé vagy biztonságban mint pl.a Deák téren.

Kedves 17-es.Őszintén megkérdezhetem hány országban jártál,éltél hogy ilyen nagy szakértőnek nevezed magad?

2023. júl. 16. 19:28
 20/20 anonim ***** válasza:
84%

Itt is ugyanazok a benyomások, mint más, hasonló kérdéseknél!

A nem elfogadó melegek még azt sem fogadják el, amit más melegek leírnak tények alapján! Miért? Mert valóban ők azok, akik nem fogadják el a szabad vélemény-nyilvánítást? Ők a neoliberálisok, akik magukat liberálisnak mondják!

2023. júl. 18. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!