Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a Pride?
Kedves utolsó,kkv-nál dolgozó 30+ meleg vagyok.Elmondanád miben rossz a helyzetünk?Mert én semmit nem vettem észre..A barátaim elfogadnak,szeretnek,a munkahelyem is szeretem s sehol nem ér hátrány..nem a 60-as évek Amerikája hogy a busz hátuljába kell ülnöm.
Szóval jogászkent kiváncsi vagyok szerinted miért,hol,rossz a helyzetünk?
3 pipás homofób válaszoló. Ultragáz, ahogy itt összevissza homofóbkodsz meg hazudozol és szándékosan kötekedsz. Se jogász, se leszbikus középvezető, de még csak meleg sem vagy. (Azokon a szinteken nem 3 pipás válaszokat adnak az emberek, hidd el.) Ilyet egy valódi meleg soha nem kérdezne, mint te, hogy pl. miben rossz a helyzetünk, mert téged sehol nem ér hátrány meg te semmit nem vettél ebből észre. Ahhoz már nagyon agyatlannak kell lenni, ha te semmit nem veszel észre abból, ami itt megy. És olyat, hogy Berlinben a bevándorlók simán megölnek, ha a pároddal kézenfogva jársz az utcán, csak a legócskább Fidesz propagandisták és kormánypárti homofób trollok mondanak. Itt van pár cikknek a címe az elmúlt időszakból, döntsd el te magad, hogy mennyire jó ma Mo-on melegnek lenni. De nyilván egyetlen cikket se fogsz elolvasni, mert csak egy ócska, semmirevaló kötekedő troll vagy, aki csak hergelni jár át ebbe a kategóriába.
"Brutálisan megvertek két meleg orvost Pécsett" - Index
"Szivárványos táskája miatt vertek meg egy lányt a bényei falunapokon" - 24.hu
"Búzavirágnak, lób.szónak nevezte a budakalászi jegyző a melegnek hitt jelentkezőt, aztán megoldotta, hogy emiatt ne az övé legyen az állás" - Telex
"Egy magyar cég büszkén hirdeti, hogy homofób" - Telex
"Etyek Fideszes polgármesterének elmentek otthonról: Hisztériás rohamot kapott egy mandala miatt, amit az iskolában festettek a falra" - Nyugati fény
"Novák Katalin a meleg párok örökbefogadásáról: Egyszerűen bezártunk egy jogi kiskaput" - szeretlekmagyarorszag.hu
A továbbiakban nem foglalkozom a válaszaiddal, mert csak troll vagy. De elhúzhatnál innen a búsba. Szerencsétlen.
A szélsőséges 17-esnek üzenem akinek akkora a pofája mint az elefánt segge hogy a melegek ellen egész Európában vannak támadások:
Pl.Ausztria:
Migránsok támadtak Linzben a melegfelvonulásra /2022/
Svédországban a Pride-on melegekre támadtak.
Keress rá.Ez azért sajnos nem hungarikum..
Sőt szerintem Berlinben kevésbé vagy biztonságban mint pl.a Deák téren.
Kedves 17-es.Őszintén megkérdezhetem hány országban jártál,éltél hogy ilyen nagy szakértőnek nevezed magad?
Itt is ugyanazok a benyomások, mint más, hasonló kérdéseknél!
A nem elfogadó melegek még azt sem fogadják el, amit más melegek leírnak tények alapján! Miért? Mert valóban ők azok, akik nem fogadják el a szabad vélemény-nyilvánítást? Ők a neoliberálisok, akik magukat liberálisnak mondják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!