Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen volt a Pride?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a Pride?

Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 22:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
33%
Sok részt vevőt láttam érkezni. Az idei nyugodtabb hangulatúnak tűnt. Nekem ez ellentmondásos, mert melegellenesnek kiáltják a kormányt, közben meg a pride mehet szabadon, korlátozás nélkül... Ja és rühellem a fideszt.. A pados show is béna volt.
2023. júl. 15. 23:03
 2/20 anonim ***** válasza:
73%
Ugyanezt tapasztaltam melegkent..Semmi atrocitás nem ért s végre normális volt semmi feltünés.
2023. júl. 15. 23:05
 3/20 anonim ***** válasza:
70%

Az, hogy a kormány nem fojtja vérbe vagy könnygázba a Prideot, az nem jelenti azt, hogy nem melegellenes.

A melegeket tartalmazó könyveket felnőtt olvasmánynak kell tekinteni, be kell fóliázni. A melegekről nem halhat az iskolás felvilágosításkor. A propagandájukban folyamatosan megy a melegellenes maszlag, kivették a transz nőket a Nők 40 programból. Az apa férfi, az anya nő.

Ezek a kormányzati törekvések neked pro meleg húzásnak tűnnek?

2023. júl. 15. 23:06
 4/20 anonim ***** válasza:
79%
Volt időszak, amikor a pridehoz hasonló rendezvényt vérbe fojtották volna. Szerintem a mai világban már egész jó dolguk van. A jogokban meg nem látom a határt. Én amondó vagyok, éljen mindenki elfogadva egymást békében. Ennyi. A nők40 koncepció meg önmagában diszkriminatív. Egy àtlag nő max 30 évet dolgozik. Míg egy férfi 40+ évet. A nő elmehet 55 évesen nyugdíjba, a férfi 65 évesen. Ez a megkülönböztetés! Aki az eredeti nemét àtváltoztatja, ő meg bátor meg minden, de saját döntése. Nem kényszerítés.
2023. júl. 15. 23:11
 5/20 anonim ***** válasza:
35%
Kedves 3-as.A Transz nőkkel kapcsolatban hallgasd meg Ungár Péter ellenzéki politikust..Ő ugyanolyan meleg mint én,de az szerinte sem normális.Miért kene nálunk is annyira szélsőségesnek lenni mint pl.Nyugaton?Én pont ezért az Ungar féle vonallal értek egyet.Amúgy meg Berlinben ha fogod a párod kezét meg is ölhetnek a bevándorlók..Pesten ilyet nem tapasztaltam..A fóliázást meg leszarom..Ha érdekel megveszem..Legalább nem fogdossák össze..Azt meg melegként én sem tartom normálisnak hogy 16 éves kor alatt előadások legyenek az iskolában.
2023. júl. 15. 23:14
 6/20 anonim ***** válasza:
23%
Meleg volt.....
2023. júl. 15. 23:32
 7/20 anonim ***** válasza:
88%

Félreértetek. Egyáltalán nem dícsértem a Nők40 programot, csak szimplán felhoztam érvként, mint a transz emberek diszkriminációját. Ugyanígy felhozhattam volna az örökbefogadás kvázi megszüntetését is a melegeknél.

És persze, nyílván volt olyan időszak, amikor a Prideot vérbefojtották volna. Ahogy olyan időszak is, de ez nem érv az ellen, hogy a kormány egyértelműen melegellenes narratíván halad.

Illetve kedves #5, a transzokról nekem is megvan a véleményem, de nem ez volt a kérdés. Kifejtettem már, hogy miért hoztam pont azt a témát.

A fóliázás nem egy könyvvédelmi intézkedés, hanem egy tudatos visszatartási folyamat. Nem fogják megvenni a Heartstoppert az impulzus vásárlók, ha abba nem tudnak belelapozni. Az más dolog, hogy aki keresi, az fóliában is megtalálja.

Illetve ki beszélt 16 éves kor alatti előadásokról? Iskolai felvilágosításról beszéltem, nem pedig az óvodások átműtéséről, amit te feltételezel.

2023. júl. 15. 23:44
 8/20 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem is el lehetne mondani a gyerekeknek hogy léteznek emberek akik a saját neműkhöz vonzódnak, de ez nem normális.

Ha csak annyi kell a nyugdíjhoz hogy azt mondjan hogy nőnek érzem magam ..... hát legyen.

2023. júl. 16. 00:04
 9/20 anonim ***** válasza:
90%
Nekem első prideom volt, szülőként voltam a meleg gyerekemmel. Nagyon hangulatos volt, csak ne lett volna ekkora hőség... :( Nem is bírtunk végigmenni. És amúgy semmi megbotránkoztató nem volt, kedves emberek színes cuccokban vonultak, énekeltek, táncoltak. Mindenki kedves volt és mosolygós.
2023. júl. 16. 01:19
 10/20 -remete- ***** válasza:
85%

Sokadik pride-om volt. Minden évben a családi sátornál az Ölelő ponton.

Magyar volt nagyon. A bitumenen sétalva 40 foknak éreztem.

Ráadásul idén még transzparenst is vittem marha rossz volt így nem tudam árnyékba menekülni.

Hála az égnek sokan voltunk. Még mindig nagyon rossz a helyzete a magyar meleg embereknek.

2023. júl. 16. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!