Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kollégistaként vertétek egymás mellett?
Figyelt kérdés
Hogy szokás ez, én most fogok beköltözni egybe milyen tapasztalataitok vannak (lehet privátban is)2023. júl. 12. 23:20
1/11 anonim válasza:
Brahiból rendeztünk versenyt. De mindenki magànak verte. Senki nem volt homo.
2/11 anonim válasza:
Én nem tudtam, hogy az egyik szobatársam meleg/bi volt.
viszont egyik este arra ébredtem, hogy épp veri..
Utána nem sokkal tett megjegyzéseket is hogy nyitott lenne erre arra…
+ néha még ajándékokat is kaptam tőle szóval valószínű eléggé bejöttem neki..
Sajnos nekem ő nem így semmi ilyesmire nem voltam nyitott xd
3/11 anonim válasza:
Ó micsoda recskaversenyek zajlottak le öcskös. Ha a kollégium falai mesélni tudnának. :D
4/11 anonim válasza:
Középsuli koliba sokat vertük a nyitott zuhanyzók alatt mindenki magának
5/11 anonim válasza:
Igen, a zuhanyzóban egymás mellett, a szobában meg hónapokig vertem az egyik szobatársamnak, és a többiek tudták.
6/11 anonim válasza:
Hm ha ezt tudom, gyerekként. De akkor még kis hülye voltam
7/11 anonim válasza:
15 évesen egy ottani haverral szinte minden nap kicsaptuk.
8/11 anonim válasza:
Sok lehetőség nincs egyedül, mi is szoktuk közösen :D
10/11 anonim válasza:
3 évig voltam kolis, de még szóba sem jött. Gondolom mindenki megoldotta magának a zuhany alatt vagy amikor épp senki más nem volt ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!