Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyulsz a Pride-hoz?
Biszexeket minek írtad oda.
Egyik se vállalja magát!
Nekik tök mindegy, inkább ellenzik elnyomják még magukban is.
engem nem érdekel
de tőlem mindenki vonulgathat, ha ebben leli örömét
én is voltam nem egyszer görkoris felvonuláson augusztus 20-án
az a lényege hogy együtt vagy olyanokkal akiknek hasonló az érdeklődéxük. vadidegenekkel is leállsz beszélgetni.
Idén is kint leszek meg ha az egeszségem engedi minden évben ki megyek mert jó érzés olyanokért ki menni akik nem tehetik meg. Pl mert a családja egy gyökér. Vagy mert a melóhelye miatt nem teheti meg.
Tavaly fordult velem először, hogy megkerdeztek a melóhelyemen kint voltal a prájdon? Mondom jah. Mert?
Mert lattalak. 😂
Miért nem jöttél oda hozzám?
...
Szóval ennyivel le is tudtam a prájdos melóhelyes különcséget. Szerintem van ertelme a prájdnak pláne hogy sok család kijön gyerekkel is hogy támogassák a gyerek vállalást is a meleg pároknál - örökbe fogadás -
Sok család jön ki azért, hogy tanacsot kerjen gyakorló szülöktől, hogy lássák nincsenek egyedül az LMBTQA+ Gyermekük problémájával. Van lehetőség ott segítséget kerni a szülőknek is, hogy hogyan segítsék a gyermeküket hogyan védjék meg a gyereküket.
Fontos ez a nap mert sajnos csak ezen csak ezen a napon lehetnek olyanok amilyenek. Ezen napon lehetnek igaziak.
Nagyon fontos kiállni ezekért az emberekért.
#8 Hülye vagy, és az fáj neked, ne hari.
Sajnos a bu.zikról..., mert nyíltan pedofilnak tekintenek minket egyes politikusok és úgy is kezelnek. Szándékosan felnőttkori választásnak minősítik a dolgot, "éltemódnak" degradálják. "Magánügy" szavakat harsogják
a barmok "Titkoljátok mindenhogy" jelentéssel. Pride-on "keresztül" utálják a b.zikat mosva kezeiket. Marketingra használják a témát cégek, de az "okos" "elfogadó" valamiért örül hogy emiatt is a b.zit gyűlölheti "okkal".
B.zinak lenni nem "szexuális lét". Most is az vagyok, épp az asztalnál ülök és írom a válaszom, tehát nem csinálok épp senkivel semmit, mégis. Még egyszer, b.ziként írom a válaszom, ha ezt nem találod egy szexuális regénynek, akkor miért vizionálnak egyesek szexualis aktust , ha b.ziként mondjuk tünztetek, kiállok magamért, hirtelen az miért "homoerotikus tartalom"? Nem kell hülyének nézni...
"Nem érdekli az embereket" = sunyi elnyomás , nem elfogadás
Nem a saját nemmel dugok és ez kimeríti a b.ziságot. B.zi vagyok, ha dugok ha nem, de ha igen valszeg saját nemmel.
Melegről megtudni a dolgot és csak a szexet látni, olyan mintha mindig mikor az apádat szólítod és csak arra gondolsz hogy ejakulált anyádba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!