Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyulsz ahhoz, ha öltözőben közös tusolóban megnéz egy másik férfi, fiú? Kort is írjatok?
Figyelt kérdés
öltöző, zuhanyzó2023. máj. 2. 15:06
1/23 anonim válasza:
Mivel ilyen helyen alapból láthat - és lát is - meztelenül, az már az ő dolga, hogy csak lát vagy konkrétan megnéz. Nem tehetek ellene, meg nem is akarok, nem zavar különösebben.
2/23 anonim válasza:
Nem zavar egyáltalán, gyakran észre veszem. 30F
3/23 anonim válasza:
Nem zavar, én is megnézek másokat!
34/F
4/23 anonim válasza:
Eleinte kicsit zavart, de már megszoktam, sőt izgat is.
5/23 A kérdező kommentje:
Privát jöhet.
2023. máj. 2. 15:45
6/23 anonim válasza:
Szerintem valamennyire mindenki megnézi a másikat. Az már más kérdés, hogy ez csak egy pillanat, vagy bámulja.
7/23 anonim válasza:
mindenki kicsit megnézi a masikét..van akinek kicsit fel is áll,,sexi
9/23 anonim válasza:
Nekem attól függ hogyan és hány éves. Van hogy hízelgő. F29
10/23 anonim válasza:
Nekem elég kicsi, olyan kisfiús. Sokan megnézik, van hogy valakinek fel is áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!