Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyulsz egy olyan lányhoz, aki már nem tini, de még szüz?
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 23:12
2/15 anonim válasza:
Miért kellene bárhogy máshogy viszonyulnom hozzá emberileg, avagy az udvarlás során mintha már nem lenne szűz??? Embernek, nőnek tekintem akár szűz, akár nem. Az ágyban dettó ugyanúgy figyelsz rá.
3/15 anonim válasza:
Mennyi idős? Amúgy mint a 2-es én is úgy viszonyulok hozzá, hogy ha szerencsém van akkor talán velem veszíti el. Az egyik hosszú kapcsolatomban a lány 23 volt én 25 és ő velem veszítette el, értelmes lány volt csak picit gátlásos, de nem volt semmi gond ezzel.
4/15 anonim válasza:
Egyszer lefeküdtem egy 32 éves szűz lánnyal. Na AZ a lány fura volt. De huszonpárévesen szűznek lenni, abban nincs semmi.
5/15 A kérdező kommentje:
Miért volt fura 4es? milyen volt?
2021. nov. 1. 23:17
6/15 anonim válasza:
Ja nem mindegy, hogy 23 vagy 32. 30 feletti szuz csajokkal baj van.
7/15 anonim válasza:
Egy "középut" megszokott és normális dolog a huszonéves lányok között, viszont ha a 2 végletet nézzük, akkor őszintén: a szűz jobb, vagy aki már sok pasival lefeküdt? Szerintem a szűz mindenképp jobb, mert nem csélcsap, és nem áll fenn nemi betegség kockázata sem! Egyik kolléganőm 28 éves, de mindenki előtt felvállalta, hogy még mindig szűz! Nem nagy szám, de aranyos, és párszor fantáziáltam (recskáztam is) arra, hogy milyen lenne, ha én venném el Neki!
8/15 anonim válasza:
Nekem necces az ilyen csaj. Nincs kedvem hallgatni ezt az "odaadom neked a szüzességem" dumát. Ha van kedved dugjunk ha nincs akkor meg ennyi.
9/15 anonim válasza:
Kettős érzés lenne az egyik hogy miért szűz még miért ,a másik hogy milyen jó lehet ha megadhatom neki a gyönyört!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!