Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kigyúrt melegek, nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kigyúrt melegek, nektek tényleg boldog az életetek?

Figyelt kérdés

Sokszor azt tapasztalom, hogy aki egész évben konditerembe járt, az most büszkén mutogatja az idomait a facebookon meg az instán. De közülük sokakat, akiket ismerek mind szinglik.

Szerintetek ezek a kigyúrt csávók boldogok szingliként is, vagy csak az számukra az örömforrás, hogy kapják a visszajelzést arról, hogy milyen jó a testük.

Mielőtt valaki elkezdene kritizálni, hogy ezt biztos azért írom, mert én a skála túloldalán vagyok: átlagos kinézetű 28 éves srác vagyok. Heti 1-2x járok edzőterembe, úszni. Ha kedvem van, akkor futok is a szabadban.

2023. júl. 11. 10:27
1 2
 1/11 Jani Belucci ***** válasza:
97%
A kigyúrt pasik között nagyon sokan vannak azok, akik nincsenek megelégedve a testükkel. Pont azért fogják magukat mutogatni a neten, mert az önbizalom hiány miatt szükségük van folyamatos visszaigazolásra. Nem boldogabbak másoknál.
2023. júl. 11. 10:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Valahogy nekem is ez az érzésem, hogy lehet nincs velük rendben valami. Mármint tisztelem a kitartásukat. Csak azt érzem, hogy sokan közülünk azért sem tudnak labdába rugni, mert a gym ratek által támasztott testkép az etalon, miközben ezek az emberek nem is feltétlen képesek kapcsolatra. Lehet most általánosítok persze.
2023. júl. 11. 12:24
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

Testképzavaros betegek, a természetellenesen sok izomtól eltorzult testükben látják a szépséget.

Párkapcsolatuk meg azért nincs, mert a szteroidok teljesen szétcseszik a hormonháztartásukat: egyszer az egekben a libidójuk, máskor meg merevedési zavarral küzdenek.

Idejük sem lenne magukon kívül mást szeretni: fél életüket a konditeremben töltik, a másik felét a tükör előtt, vagy újabban a netre posztolgatva a deformált testüket, a többi deformált testű vállveregetését remélve.

Jól le is fognak pontozni, mert a sok szteroidtól még agresszívak is. :)

2023. júl. 11. 13:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Totál egyet értek benne. Amit még észrevettem, hogy Grinderen is alkalmit keresnek, vagy azonnal valakit.annyi pont elég.
2023. júl. 11. 13:42
 5/11 Jani Belucci ***** válasza:
90%
Hát én nem egészen ezt akartam kihozni a mondandómból, hanem hogy hatalmas tévhit, hogy az egójuk az egekben lenne, és hogy csakis a hozzájuk hasonló kigyúrt pasikkal állnának szóba. Csak saját magukkal nagyon kritikusak.
2023. júl. 11. 14:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem boldogok. Nem hiszem, hogy ez ettől függ. Ha valaki kigyúrva érzi jól magát és belefekteti a munkát, hogy úgy nézzen ki ahogyan szeretne, akkor miért ne lenne boldog? Hiszen elérte a célját és olyankor mindenkit elégedettség fog el, így őket is.

Csak azért, mert mutogatja magát még nem lesz testképzavaros. Sokan kiteszik a falra azt, amire büszkék. És valaki a szép testére, amiért megdolgozott, miért ne lehetne büszke?

A melegeknek szerintem egész másfajta gondjaik vannak, mert azok is tudnak vállalhatatlanul viselkedni, akik nincsenek kigyúrva. Szerintem ezt a Magyarországon való felnövés okozza, a homofób légkör, amit a melegek is magukba szívnak.

Egy netes ismerkedős appon sok profilszöveg arról szól, hogy ki mennyire agyhalott és mennyire retardált. Természetesen mindenki hülye és tucat, kivéve őket, akik kitűnnek.

Ez inkább nárcisztikus személyiségzavar lesz vagy hasonló.

2023. júl. 11. 16:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Ilyen magyarokat sajnos en is ismerek. Nem egy ilyen ember kuldott el melegebb eghajlatra, mert oszinten megmondtam neki mit gondolok. Vagy mert soknak tartottam, hogy talalkozo nelkul mar HIV-tesztre akart kuldeni. Pedig randizasrol volt szó.
2023. júl. 11. 18:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is ki voltam gyúrva és az intsagramom tele van félmeztelen képekkel rólam, de két éve kapcsolatban vagyok és feljött kb 7 kiló ez alatt.

Még mindig izmos vagyok, de már nincs kockahasam és inkább az a "testesebb izmos" vagyok.

Szerintem normális teljesen, hogy szingliként elégedetlenebb vagy magaddal, de kapcsolatban ez változik. A hetero pasik is rendre meghíznak kapcsolatban. Egyszerűen nem vagy már olyan motivált, mert egy kis pocakkal ugyanúgy fogsz tudni szexelni a pároddal, mint kockás hassal, viszont így belefér a közös fagyizás és pizzázás is az életetekbe.

2023. júl. 12. 08:16
 9/11 anonim ***** válasza:
89%
Testesen izmos a legjobb test alkat 🤤🤤🤤
2023. júl. 12. 10:09
 10/11 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem azért szingli a kigyúrt melegek nagy része, mert annyi srácot akarnak megkapni amennyit csak lehet. Ami azért könnyen megy nekik.
2023. júl. 12. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!