Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek akik IBD-sek, nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek akik IBD-sek, nektek mennyire befolyásolja a szexuális életeteket?

Figyelt kérdés

IBD= Inflammatory bowel disease, magyarul gyulladásos bélbetegség.

Nyílván mindenkinek más tünetű, de pl. az sem mindegy mennyire és hol van begyulladva és hát az anál nem mindenkinek tesz jót így.

Ismerek olyat is akinek nincs gyulladása de jó pár ételre/italra intoleráns és a napi többszöri wc-zés által nem tud passzívkodni.

Aki ilyenben ‘szenved’ ti hogy alkalmazkodtatok?

2022. júl. 17. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Már teljesen uni vagyok, és IBD-s.

Soha nem okozott gondot, kivétel ha nagyon ideges voltam valami miatt. Sőt, mondhatni azáltal, hogy rengeteg szeretetet kaptam sokkal jobb lett az életem. Az IBD nem csak táplálkozási hanem lelki eredetű is, a nagyon stresszes (család, munka, stb.) időszakok alatt nem vagyok túl jól, ez van hogy egy évben 0 nap, van hogy 1-1 hét, de ilyenkor aktívkodni sem lehet.

A táplálkozás nagyon-nagyon fontos. Nekem ilyen szempontból nem gond, mert nagyrészt olyanokat nem ehetek amit amúgy sem szeretek, de évek alatt változik, mandulát már csak marcipánként tudom megenni.

Tehát 2 dolog fontos, a táplálkozás (durva rostokat, zsíros olajos dolgokat és sok cukrot ne) és a lelki nyugalom.

A lelki nyugalomhoz, boldogsághoz szerintem a minőségi szeretkezés is hozzájárul, és kell is. Volt már hogy egy nap egymás után 3-szor voltam együtt a párommal mint passzív, nem volt baj belőle.

2022. júl. 17. 16:33
 2/3 anonim ***** válasza:
79%
Alapból nem szeretem az anált. Ha jó leszopom, ha nem, akkor az ajtó ---> arra van .
2022. júl. 17. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
84%
Mondvacsinált bélgyulladás, na ezt publikáld le valahol :) garantált az orvosi Nobel.
2022. júl. 17. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!