Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha lenne valami ami a múltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne valami ami a múltatokban történt, de befolyásolja a jelenlegi szexuális életeteket, hogyan mondanátok el a párotoknak?

Figyelt kérdés
A barátommal olyan 3 hónapja vagyunk együtt, soha nem mentem el vele, mivel mindig előtte leállítottam, vagy leálltam és befejeztem neki. Viszont azt hiszi, hogy vele van a baj, mert nem mertem neki elmondani mi az oka, olyan gyerekes hülyeségnek tartom. Szóval hogy értsétek, voltam egy pasival egyetlen egyszer. Őt az izgatta hogy mindennek elhordott, durván bánt velem és lenézett. Olyanokat mondott nekem hogy csúnya vagyok, meg kis tehén, meg ne csodálkozz hogy senki nem dug veled, és durvábbak. Szóval az az éjszaka teljesen letörte minden önbizalmamat. 4 évig folyamatosan azért küzdöttem hogy mikor tükörbe nézek ne az ő szavai jussanak eszembe hanem szépnek lássam magam. Teljesen életmódot váltottam heti 7 nap edzettem minimum egy órát, “magammal foglalkoztam”, megtaláltam a stílusom, szóval sokat változtat amiatt az egy éjszaka miatt. De szex (főleg élvezés) közben nagyon sokszor jutnak eszembe a pillanat képek, hasítanak belém a szavai, és még mindig ugyan annak a lúzer, semmilyen lánynak érzem magam aki akkor voltam, teljesen lezuhan az önbizalmam, és napokig ennek a 4 évnek a szenvedésein rágódom, hogy lehet felesleges volt minden. De ha a szex számomra nem az élvezetet szolgálja, akkor ez nincs, ezért igyekszem mindig visszafogni magam ilyenkor. Tudom nagyon buta dolog és ezért sem meséltem róla neki, mert féltem hogy nevetségesnek fog tartani. 23N

2021. jan. 31. 23:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
18%
És mi van ha tényleg egy csúnya undorító tehén vagy?
2021. jan. 31. 23:49
 2/19 anonim ***** válasza:
80%
Pszichológusnál a helyed, ha pár rossz szót sem bírsz feldolgozni. Hova fajul ez a világ?
2021. jan. 31. 23:55
 3/19 anonim ***** válasza:
97%

Engem 13 évesen megerőszakolt egy idősebb férfi. Minden kapcsolatomban simán elmondom az aktuális pasinak, hogy ez van.

De te szimplán hülye vagy, hogy 4 évig voltál egy ilyen gyökérrel.

2021. jan. 31. 23:57
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem voltam 4 évig egy ilyen gyökérrel, ezt hol olvastad? Egy éjszaka volt összesen...
2021. febr. 1. 00:00
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Pont úgy mondd el neki, ahogy itt leírtad. Ha szeret, nem fog nevetségesnek tartani.
2021. febr. 1. 00:06
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy az a klisé, hogy a párodnak mindent el kell mondani, de szerintem ilyen dolgokat jobb nem. Engem is sokan megaláztak, inkább nem beszélek róla, ha nem muszáj.
2021. febr. 1. 00:07
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
#6 Az ilyen elfolytott dolgok szépen lassan felőrlik az embert, és még komoly egészségügyi gondokat is okozhat.
2021. febr. 1. 00:10
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

6

És ilyenkor történnek ilyen dolgok:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Mindent meg kell beszélni, ami a szexuális életet illeti, mivel fontos dolog és két emberről szól.

2021. febr. 1. 00:11
 9/19 anonim ***** válasza:
29%
Őszintén, amíg van punci addig a pasik 90%-a le se szarja, mit érez a lány.
2021. febr. 1. 00:13
 10/19 anonim ***** válasza:
16%
Nekem sántít a sztori, olyan kamu szaga van... nemcsak az a része hogy a srác el van a felemás numerákkal, hanem úgy en bloc. Persze ha tévednék ne vedd magadra. Már csak az hiányozna hogy a szavaim újabb traumát okozzanak neked.
2021. febr. 1. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!