Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan meleg férfi aki pride ellenes?
Nem fogjátok fel, hogy azóta, mióta a pride és főleg az lmbtq-nyomulás létezik, az emberekben ellenszenvet váltott ki?
Ennyire nem volna szabad vaknak lenni!
A melegek nagy része tudja, sőt olykor a saját bőrén érzi ezt. Az LMBTQ-s bohóckodásokat, meg a Pride-ot egy fanatikus kisebbség műveli.
Melegek! Ébresztő!
Fogjátok már fel, hogy a pride-ok, meg az lmbtq-őrületek csakis nekünk ártanak!
Melegek! Ébresztő!
Fogjátok már fel , hogy nem a pride miatt utálnak!
Ki ne találjátok már, hogy Pride nélkül nem lenne melegellenesség és nem lenne sok szülő aki kitagadja a családból a gyerekét.
Évente egyetlen egy nap van Pride Budapest belvárosában, ami egyébként az ország legnagyobb részét nem is érinti, mert az ország 4/5-e Bp-n kívül él, és aki Budapesten lakik sem feltétlenül jár az Andrássy út környékén pont azon a napon. Én bp-i vagyok és soha egyetlen alkalommal sem éreztem egy Pride ideje alatt sem, hogy tönkre lett téve a napom, mert lezárják az Andrássy utat. Akkor nem értem, hogy Jóska Kiskunfélegyházáról mit érzékel a Pride-ból amit én nem. A Békemenetet ellenben már láttam véletlenül saját szememmel és az jobban is zavart, hogy a forgalomkorlátozások miatt változtatni kellett az aznapi terveimen. De még így sem kezdtem el úgy hőbörögni mint a homofóbok Pride idején. Mindenkinek joga van felvonulni, még a békemeneteseknek is, hiába nem értek velük egyet.
Lehet kedvelni meg nem kedvelni a Pride-ot, de valljuk be, egy teljesen ártalmatlan eseményről van szó, amin ha valaki felháborodik azért teszi mert fel akar háborodni és mérgelődni akar. Ha szivárvány zászlóval vonuló emberek látványára dühös és ideges leszel akkor a gond benned keresendő.
Arról nem is beszélve, hogy úgy fröcsögnek itt az emberek, hogy fogalmuk sincs, hogy a Pride amúgy az 1969-es Stonewall lázadás megemlékezése is, aminek hatására elindultak világszerte az LMBT-jogi mozgalmak:
Nem véletlen, hogy a Pride hónap júniusban van, mert ez is júniusban történt. Ha melegként a Pride-ra mutogatsz akkor gyakorlatilag támadod az összes eredményt aminek hatására a melegeket mára jobban megtűrik.
És ne gondoljátok, hogy ha nem történtek volna meg ezek az események, akkor ma nem küldenének titeket kényszergyógykezelésre, mint ahogy Alan Turinget az 1950-es években. Ő az Enigma kód megfejtésével gyakorlatilag megnyerte a háborút a szövetségeseknek, vagy legalábbis jelentősen megrövidítette azt. De az akkori homofób társadalomnak még ez sem volt elég jóvátétel a "bűnéért" ami annyi volt, hogy nem az ellenkező nemhez vonzódott. Ez is jól bizonyítja, hogy melegként nem lehet egy homofóbnak megfelelni, bármit is teszel mindig gyűlölködni fog. Még akkor is ha velük együtt ócsároljátok a Pride-ot, attól még nem fognak kevésbé lenézni és kevésbé betegnek tartani. Azok az emberek akik ma a Pride-ra fujjognak az 50-es években terápiára küldtek volna titeket, és az, hogy ma nem teszik az többek között a 70-es években indult LMBT jogi mozgalmaknak is köszönhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!