Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan meleg férfi aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan meleg férfi aki pride ellenes?

Figyelt kérdés
Én bi vagyok, de a kérdésem most inkább a teljesen melegekhez szól. Van aki nem szereti ezt az ostoba parádét? Én személy szerint nem.
2023. júl. 8. 15:40
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
47%
Kellemes öngyűlöletet minden ellenzőnek, remélem egyszer megélhetitek ti is magatokat titkolózás, bújkálás nélkül.
2023. júl. 9. 12:00
 12/35 anonim ***** válasza:
71%
A legnagyobb ellenzőkhöz tartozom! Előttem már többen megindolkolták, miért...
2023. júl. 9. 12:12
 13/35 anonim ***** válasza:
34%

Öngyűlölet? Nem inkább normalitás?

Akik támogatják, nem azok akarnak a melegeknek rosszat? Elsősorban éppen azoknak, akik már felvállalták melegségüket!

2023. júl. 9. 12:16
 14/35 anonim ***** válasza:
62%

"remélem egyszer megélhetitek ti is magatokat titkolózás, bújkálás nélkül."

'94 óta nyíltan vállalom magam, Pride és egyéb LMBTQ-s dolgok nélkül. Ez csak rajtad/rajtunk múlik, egy felvonulás nem fogja megoldani.

Ha minél többen felvállalnák magukat, orvosok, tanárok, bolti eladók, villanyszerelők stb., az emberek látnák, hogy ugyanolyanok vagyunk, mint ők: nem extrémek, nem deviánsok, hanem hétköznapi emberek, értékes tagjai a társadalomnak. Ez hozná el a valódi elfogadást hosszútávon.

(6-os voltam)

2023. júl. 9. 12:55
 15/35 steven95 ***** válasza:
61%
Hála égnek, én ki tudok menni, mert tudom mi a valódi jelentősége, természetesen nem baj ha valaki nem akar/szeret vagy mást gondol. De amíg elhiszitek hogy a pride miatt utálkoznak, gyűlölnek és megvetnek a hátatok mögött, addig tévúton jártok. B.zik vagyunk, ezt utálja mindenki bennünk aki utálkozik, békéljetek meg vele.
2023. júl. 9. 20:23
 16/35 anonim ***** válasza:
49%

15-ös, szerinted a pride-tól majd jobban fognak szeretni?

Egy sima ellenérzés még nem zavaró, de a pride-os nyomulás nyomán esetleg kialakuló heves utálkozás már valóban káros lehet azokra a melegekre nézve is, akik egyébként pont lesz*k az egész eseményt.

2023. júl. 10. 09:26
 17/35 steven95 ***** válasza:
68%

#16 Szia, a pride-tól senki sem fog jobban szeretni. Egyetértek. Nem is kell "kötelezően" megszeretni.

Sokszor elmondtam már, hogy akinek a homofóbiája olyan tényezőtől nő aminek semmi köze a homoszexualitáshoz, - lásd: pridra hivatkozás - akkor az az ember vetít. Ilyen embereknek nem akarok megfelelni. Nem a pride-al van gond ( ha éppen nincs, de persze lehet) hanem hogy melegek... és amíg a melegek melegként csinálnak valamit azzal mindig gond lesz, mert melegek. És mivel élek csinálok dolgokat, jelen esetben tüntetőlegesen kimegyek a pridra. Amitől nem fognak szeretni mert hát mért merem a jelenlétemmel a pride-on jelezni, hogy én nem fogadom el az álszent "elfogadásukat".

2023. júl. 10. 14:04
 18/35 anonim ***** válasza:
40%

-Szabad vagyok! 😃 - mondta a majom a rácsnak.

-Én nem. 😞 - mondta a rács. -Engem majmok köré zártak.

(❤️ annak a 3 rácsnak, aki érti. 🌈)

2023. júl. 10. 14:39
 19/35 anonim ***** válasza:
75%

"Itt még senkit nem bántottak azért mert kéz a kézben sétált."

Hogy nem szakad rád a plafon?

[link]

2023. júl. 15. 23:42
 20/35 anonim ***** válasza:
65%
Nyíltan vállalt meleg vagyok,multinál dolgozom.De a Pride-tól hányingert kapok minden évben..
2023. júl. 15. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!