Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Idén mikor lesz a Pride...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idén mikor lesz a Pride felvonulás és hol? Megint a rakparton lesz vagy az Andrássy úton?

Figyelt kérdés
Imádom, én is menni akarok. Honnan indulnak és hova érkeznek? Menet közben is lehet csatlakozni a felvonulókhoz vagy csak az gyalogolhat, aki az indulási helyről indul?

#meleg #melegfelvonulás #szivárvány zászlók
2023. júl. 6. 20:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%
Engem is érdekel, heteroként tervezek menni a gyerekemmel, aki meleg.
2023. júl. 6. 20:10
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
2023. júl. 6. 20:12
 3/19 anonim ***** válasza:
6%

mert ezt k*rvára nem kell az utcára vinni, ez mindenki magánügye, és inkább szól ez az egész a provokációról, mint elfogadásról!

2023. júl. 6. 20:25
 4/19 A kérdező kommentje:
5#. Ez nem így van! Ez nem minden nap van, csak 1 évben egyszer. Meg kell mutatni magunkat a világnak, hogy mi is itt vagyunk és élünk, ez a büszkeség napja.
2023. júl. 6. 20:27
 5/19 anonim ***** válasza:
60%

"engem is érdekelne, hogy mikor és hol lesz, be kell táraznom tojásokból és paradicsomokból, amiket oda tudok dobni."

Nyugodtan boomer, idő kérdése és kihal a fajtád.

2023. júl. 6. 20:38
 6/19 anonim ***** válasza:
8%

egész júniusban ez az okádék folyik a csapból is, szóval ezt az egy napos baromságot nekem ne mondd

2023. júl. 6. 20:40
 7/19 anonim ***** válasza:
21%
#7 jajj dehogy fog. Minden heteró nevében elnézést kérek tőletek
2023. júl. 6. 20:40
 8/19 anonim ***** válasza:
11%
#9 Én is hetero vagyok, papa. A különbség kettőnk között az, hogy nekem nem ez életem eredménye. Túlzottan lefoglal a csajom, hogy a Pride miatt izzadjak. Szóval a kövi generáció nevében meg én mondom: unalmas vagy és úgy látszik ész nem járt a kor mellé. XD
2023. júl. 6. 21:04
 9/19 A kérdező kommentje:
8#. Ezt kinek írtad?
2023. júl. 6. 21:35
 10/19 anonim ***** válasza:
85%
7-nek, csak aztán kommentek lettek törölve.
2023. júl. 6. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!