Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hozzá nagyon hasonló passzív sráccal szeretnék megismerkedni, és legalább “barátság extrákkal” jellegű viszonyba kerülni vele. Csak sajnos nem láttam még ilyen srácot a partnerkeresőkön. Tényleg nincs a fiatal magyar melegek között ilyen?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy passzív vagy side (side = no anal) srác legyen, és nemdohányzó, nem piás, nem drogos. És nagyon hasonlítson rá:
Lehetne szőke vagy világosabb barna hajú is.
2023. júl. 5. 13:28
13/19 anonim válasza:
Menj el egy zsidó rabbi mágushoz és kérd meg, hogy építsen neked egy pont ilyen gólemet, akit életre lehet kelteni és a szexrabszolgád lesz.
14/19 anonim válasza:
Nem értem miről beszéltek, a kérdező elvárásai nagyon alacsonyan vannak. Ez a srác max 10/4-es
15/19 anonim válasza:
A kérdező meg 95% eséllyel 50+-os pocakos, nős, legalább 2-3 gyerekes idősödő apuka, aki titokban 30 évvel fiatalabb, huszonéves, fiatal, sportos vagy izmos srácot dhugna vagy legalább is minimum szhopatna, természetesen az asszony háta mögött. Szóval viszonyítás kérdése, hogy magasak-e vagy alacsonyak az elvárásai. Önmagához képest magasak.
16/19 A kérdező kommentje:
Rossz volt a megérzésed. :) Fiatal vagyok, és eszem ágába sincs nővel házasságot kötni.
2023. júl. 6. 13:50
18/19 anonim válasza:
16
te jó ég. akkor kivel akarsz?
19/19 A kérdező kommentje:
Azt írtam, hogy nővel biztos nem. :)
2023. júl. 6. 19:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!