Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egy csomó transzexuális úgy dönt hogy nem vágatja le a nemiszervét, viszont külsőre teljesen nőnek néz már ki?
Nem mindenkinek van 10milla minimum a zsebében minimum
+1év betegállomány, és még valaki aki ápolja közbe.
És nem garantált a siker.
Akkor meg legyen meleg férfi. Nem pedig mindenféle gender-idiotizmus...
Sokan ezt vállalják...
A legtöbben akik ilyen műtéten mennek át, el tudnak élvezni utánna. Van egy ismerősöm aki átesett rajta. Igazából keszítenek neked csiklót.
Tudjátok, a transzneműségnél - hát még ha beleszámolnánk azt az elsöprő többséget, aki pont az ilyesmik miatt nem definiálja magát transzneműnek, pedig pszichológiai értelemben tényszerűen az - nem önmagad teste a pokol, hanem egy cisznemű bolygón túlélni vele. Ahol is nem a pszichés lényed, képességeid, hanem a tested alapján mérik rád a számodra megoldhatatlan élethelyzeteket, feladatokat, elvárásokat.
Ha valaki macskának születik, akkor az a természetes számára, hogy karmai és bundája van. A transzneműek se jutnának odáig fejben, hogy magukat faragják, ha olyan szigetre születtek volna, ahol körülöttük mindenki ugyanúgy transznemű, és sose láttak volna mást.
Itt egyszerűen arról van szó, hogy nem lehet társadalomban létezni ilyen problémával. Bekerülsz általánosba, első nap megérzik rajtad, hogy ez a fiú olyan nyámnyilább, azt már megy is a terror.
Édesapáim, napi tíz másodperc orgazmus nem biztos, hogy összemérhető azzal, hogy az ember napi 24 órában félelemmentes, normális emberi életet élhet. Ezen egyszer gondolkozzanak el azok, akiknek soha nem kellett megtapasztalniuk egyetlen percre sem, milyen félelemben kimenni az utcára. Olyan világot élünk, hogy valaki vagy 100%-ig férfi, vagy 100%-ig nő. Félmegoldásokkal létezni nem életbiztosítás.
Szörnyű lehet.
Nem kell nyámnyilának lenni, engem már azért piszkáltak, mert lányokkal barátkoztam.
Sokat gondoltam rá mennyire lehet köze ahhoz, hogy szociális fóbia alakult ki nálam.
Gimiben kipróbáltam a hosszú hajat, volt aki ezért beszólt.
Öcsém, bár heteró, neki tetszett az emo stílus.Feketére festette a haját, fiú iskolába járt, ezért volt, aki meg akarta verni.
A 2000-es években volt valaki gimis, az tudhatja, nem volt olyan elfogadás, mint ma.
Melegként, attól féltem, hogy nem botlok-e bele egy homofóbba társkeresőn.
Transzneműként ez még nehezebb lehet, dolgozni, párt találni.
És megéri-e ilyen műtéteken átmenni?
Sokaknak utána sem lesz teljes élete...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!